Cumhuriyet Bayramı kutlamalarında halk konseri düzenlenecek

 Kayseri Büyükşehir Belediyesi, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı etkinlikleri kapsamında sanatçı Mustafa Ceceli'nin katılımıyla halk konseri düzenleyecek.

Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, yazılı açıklamasında, genç dostu şehir Kayseri'ye yakışır bir kutlama organize ettiklerini belirtti.

Bu seneki kutlamaların Cumhuriyetin 100'üncü yıl dönümü öncesi adeta bir prova olacağını aktaran Büyükkılıç, şunları kaydetti:

"Kayseri'ye yakışan bir anlayış içerisinde hem gençlerimizi dinlendirmek, eğlendirmek hem de Cumhuriyetimize sahip çıkma yönünde mesajlarımızı verme amacıyla Cumhuriyet Meydanı'nda bir konser organize ettik. Mustafa Ceceli gelecek, sürprizlerimiz de var. 28 Ekim Perşembe akşamı bütün gençlerimiz özellikle ve tüm vatandaşlarımızı ellerinde Türk Bayrakları ile meydana bekliyoruz. Gençliğimize sahip çıkacağız, genç dostu şehrimize yakışan şekliyle seviyeli bir şekilde inşallah o günü anacağız ki 2023'e, 100'üncü yıla doğru da yavaş yavaş hazırlıklar yapacağız. Şimdiden daha nice yüzlü yıllara diyoruz inşallah."

Cumhuriyet Bayramı etkinlikleri kapsamında 28 Ekim Perşembe saat 20.00'de Mustafa Ceceli'nin Kayserililerle buluşacağı konserde katılımcılara Türk Bayrağı dağıtılacak.

 

Diğer Haberler