"Emre Demir Fenerbahçe'ye geliyor" iddiası

Fenerbahçe'nin transfer listesinde yer alan Emre Demir, Barcelona ile sözleşmesini feshetti. Genç yıldızın, sarı lacivertli takımla imzalayacağı kontratın detayları ve İstanbul'a geliş tarihi ortaya çıktı. Öte yandan Emre Demir'in babası Hayrettin Demir, Spor Arena'ya açıklamalar yaptı.

Süper Lig ekiplerinden Fenerbahçe, Samet Akaydin ve Jayden Oosterwolde transferlerinin ardından Emre Demir transferinde de mutlu sona ulaştı. Genç futbolcu, Barcelona ile sözleşmesini feshetti ve sarı lacivertli takım için geri sayıma geçti. Yukatel Kayserispor'dan 2 milyon Euro karşılığında Barcelona'ya Transfer olan ve Barcelona B'de antrenmanlara çıkan Emre Demir, Fenerbahçe formasıyla Süper Lig'e geri dönüyor. Katalan ekibiyle kontratını fesheden Demir, İstanbul'a gelerek Fenerbahçe'ye imza atacak.

Emre Demir Kayserispor'a ailesine eşyalı ev ve babasına da iş garantisiyle transfer oldu. Emre Demir'in babası Hayrettin Demir, Spor Arena'ya özel açıklamalar yaptı. Baba Demir, Muhammet Duman'a yaptığı açıklamada, "İstanbul'dayız şu an ve Emre'yi bekliyoruz. Küçükken mahallede ona Alex de Souza diyorlardı. Biliyorsunuz Alex, şair gibi bir futbolcuydu. Saçını Alex gibi sıfır numaraya vuruyordu. Ona Alex'in formasını almıştım. Oğlumun yüzü gülüyordu. Hatta Menajer Ahmet Bulut'a 'Emre'nin yüzü ne kadarda gülüyor' dedim. O da 'bundan sonra daha da gülecek inşallah. İstediği takıma geliyor çünkü' dedi. Emre, formayı giydi. Küçükken Alex dedikleri oğlumun şimdi Fenerbahçe forması giymesi bizi duygulandirdi. Hayırlısı olsun." ifadelerini kullandı.

Diğer Haberler