Kayserispor evinde mağlup oldu

Kayserispor, Süper Lig’in 20’nci haftasında sahasında karşılaştığı Beşiktaş'a 0-2 skorla mağlup oldu.
 
Kayserispor, ligin 20’nci haftasında sahasında Beşiktaş ile mücadele etti. RHG Enertürk Enerji Stadyumu’nda oynanan maç 0-2’lik skorla sonuçlandı.
 
GOL… Karşılaşmanın 2’nci dakikasında Beşiktaş, Redmond’ın golüyle öne geçti. Ceza sahasının önünde rakibini çok iyi geçen Redmond, yay çizgisi içinden çok sert vurdu. Top kalecinin solundan ağlarla buluştur. 0-1.
 
GOL… Maçın 42’nci dakikasında Beşiktaş, Salih Uçan ile farkı 2’ye çıkardı. Redmond’ın ceza sahası sol çaprazdan ortasını savunma kafa ile karşıladı. Ancak top Salih’in önünde kaldı. Salih, penaltı noktasının sağından şutunu çekti, top uzakköşeden ağlara gitti. 0-2.
 
İlerleyen dakikalarda başka gol olmadı ve karşılaşma Beşiktaş'ın 0-2 üstünlüğü ile sona erdi. Bu sonuçla Kayserispor 26 puanda kalırken, rakibi Beşiktaş puanını 35'e çıkardı. 
 
MAÇIN KARNESİ
STADYUM: RHG Enertürk Enerji Stadyumu
HAKEMLER: Mete Kalkavan, Emre Eyisoy, Cevdet Kömürcüoğlu
 
KAYSERİSPOR: Cenk, Onur, Kolovetsios, Hosseini, Carole, Kemen, Cardoso (Dk. 72 İlhan Parlak), Mensah (Dk. 83 Ramazan), Campanharo, Mane, (Dk. Karimi ve Emrah Başsan) Gökhan
 
BEŞİKTAŞ: Mert, Rosier, Tayyip, Saiss, Masuaku, Tayfur, Gedson, Redmond, Salih Uçan (Dk. 89 Necip Welinton), Muleka, Cenk Tosun (Dk. 70 Abou Bakar, Dele Akli)
 
GOLLER: DK. 2 Redmond (Beşiktaş), DK. 42 Salih Uçan (Beşiktaş), 
 
SARI KARTLAR: Dk. 4 Saiss (Beşiktaş), Dk. 23 Mensah (Kayserispor), Dk. 33 Redmond (Beşiktaş)
 
KIRMIZI KART: DK. 90+4 V. Rosier (Beşiktaş).

Diğer Haberler