Başkan Büyükkılıç, Kayserigaz toplantısında konuştu

 Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, belediyede düzenlenen toplantıda, önümüzdeki yıllarda yapılması planlanan yatırımlarına ilişkin değerlendirmede bulundu.

Belediyeden yapılan yazılı açıklamaya göre, Büyükkılıç, Büyükşehir Belediyesi'nin de ortağı olduğu Kayserigaz'ın yatırımlarının koordinasyon ve organizasyonuna ilişkin merkez ilçe belediye başkanlarının da katılımıyla bir toplantı yaptı.

Doğalgaz hizmetlerinin vatandaşlara en hızlı ve konforlu şekilde ulaşmasını sağlamak ve ortak akıl yürütmek amacıyla bir araya geldiklerini vurgulayan Büyükkılıç, "Gerek 2021 yılında gerekse 2022, 2023'te yapılacak çalışmaları değerlendirme amaçlı bir araya geldik. Her zaman olduğu gibi uyum kültürü ve dayanışma içerisinde hizmetin bir an evvel bizi seven, bize güvenen hemşehrilerimize ulaşması, onların konforuna ulaşmasını sağlama konusunda güzel bir dayanışma örneği sergileyen bir çalışma yaptık. Her zaman yapıcı yaklaşımlarından dolayı kendilerine teşekkür ediyorum." değerlendirmesinde bulundu.

Kayserigaz Tarifeler ve Yatırımlar Direktörü Ertan Yıldız da firmalarının yatırımlarının Kayseri'de iş birliği içeresinde ortak akılla hayata geçirildiğini bildirdi.

 

Diğer Haberler