Başkan Narin tokmağı eline aldı

Yeniden Refah Partisi Kayseri İl Başkanı Önder Narin vatandaşı kötü gidişata karşı uyarmak ve sahura kaldırmak için sokaklarda davul çaldı. Narin, "İlk seçimde tokmak elinde bulunan iktidardan hem tokmağı hem de davulu alacağız ve biz çalacağız" dedi.
 
Yeniden Refah Partisi Kayseri İl Başkanı Önder Narin, çok farklı bir projeye imza attı. Narin Ramazan Ayında sahur vakitlerinde çalınan ve kültür haline gelen davulu alarak vatandaşları gelen zamlarla ilgili bilgilendirmek için davul çalarak maniler okudu. 
 
Vatandaşların kötü gidişata uyanması için davul çalınması gerekirse davulda çalacaklarını belirten Narin bu durumdan kurtulmak için vatandaşları partisine davet etti. Vatandaşlar için sonuna kadar mücadele verip ellerinden geleni yapacaklarının altını çizen Narin, "Biz bu yola vatandaşı refaha kavuşturmak, uyandırmak ve bilinçlendirmek için çıktık. 2018'den beri bizler vatandaşımızı bilgilendirmek için ne gerekiyorsa fazlasıyla yapıyoruz. Bugün de böyle bir sosyal sorumluluk projesi altında hem Ramazan davuluyla kültürümüzü tanıtalım hem de milletimizi uyandırmak için ‘gerekiyorsa davul da çalarız’ diyebilmek için davula vurduk. Vatandaşımızı bu şekilde uyandırmayı ve vatandaşımıza kendimizi bu şekilde tanıtmayı uygun gördük. Biz vatandaştan birisiyiz. Biz kültürümüzü bilen kişileriz. Yeniden Refah Partisi Kayseri İl Teşkilatı olarak duyarlılık içerisinde uyuyan vatandaşlarımızı uyandırmak için bu yola çıktık. Her gün bir ilçemizde aynı şeyleri tekrarlayacağız. Kalan günlerde her gece davulumuzu çalacağız” diye konuştu. 
 
YRP Kayseri İl Başkanı Önder Narin, ilk seçimde tokmak elinde bulunan iktidardan hem tokmağı hem de davulu alarak kendilerinin çalacağını sözlerine ekledi.

Diğer Haberler