Büyükkılıç, Anafartalar-Şehir Hastanesi-Mobilyakent raylı sistem hattı için tarih verdi

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, yapımı süren Anafartalar-Şehir Hastanesi-Mobilyakent Raylı Sistem Hattı’ndaki çalışmaları inceleyerek çevre düzenlemesiyle ilgili istişare toplantısı gerçekleştirdi. Büyükkılıç toplantıda, “Tınaztepe bölgemizden Kumsmall bölgesine olan 6,7 kilometrelik hattımızın son anlarına yaklaşmış durumdayız” dedi.

“EN GEÇ EKİM AYI İTİBARİYLE AKTİF OLARAK FAALİYETE GEÇECEK”

Anafartalar-Şehir Hastanesi-Mobilyakent Raylı Sistem Hattı çalışmalarının sonuna yaklaşıldığını belirten Başkan Büyükkılıç, “Cenab-ı Allah’a şükürler olsun, Tınaztepe bölgemizden Kumsmall bölgesine olan 6,7 kilometrelik hattımızın son anlarına yaklaşmış durumdayız. Hatlarımızın yapımı, imalatı tamamlandı” dedi.

Yakın zamanda tramvay hattının aktif olacağını duyuran Büyükkılıç, sözlerini şöyle sürdürdü:

“İnşallah çevre düzeniyle, detaylardaki yapılacak çalışmalar ile Allah’ın izniyle en geç Ekim ayı itibariyle buradaki hattımızın aktif olarak faaliyete geçeceğini paylaşmak istiyoruz. İnşallah Kayseri’mizde Talas bölgemizdeki hattımız ve bu bölgemizdeki hattımızın da eklenmesiyle yaklaşık 48 kilometreye ulaşan konforlu bir tramvay hattımız ortaya çıkmış olacak. Ulaşımı rahatlatmış olacak. Vatandaşlarımızın da erişimini kolaylaştırmış olacak. Hem Şehir Hastanemize hem Nuh Naci Yazgan Üniversitemize hem Kumsmall’a hem de otogarımıza vatandaşlarımız rahatlıkla ulaşmış olacak.”

Diğer Haberler