Kayserispor’da Çağdaş Atan dönemi

Yukatel Kayserispor’da teknik direktörlük görevine getirilen Çağdaş Atan ile 1 yıllık anlaşma imzalandı.

Kadir Has Stadyumu'nda düzenlenen ve Yukatel Kayserispor Başkanı Berna Gözbaşı ev sahpliğinde yapılan imza törenine imza törenine Kayseri Valisi Gökmen Çiçek, Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Kayseri Garnizon Komutanı Hv.Tuğ.Haldun Taşan, Kayseri İl Emniyet Müdürü Kamil Karabörk, Erciyes Anadolu Holding CEO’su Alpaslan Baki Ertekin ve Kayserisporlu yöneticiler katıldı.

İlk olarak söz alan Yukatel Kayserispor Başkanı Berna Gözbaşı, “Sezon bitince teknik direktörümüzle sözleşme bitmişti. Teknik direktör arayışlarına giriştik. Görüştüklerimize durumumuzu açıklıkla söyledim. Bir hocamızla prensipte anlaştık ama daha sonra transfer konusunda fikir ayrılığı olduğu için anlaşamadık. Sonrasında Çağdaş hoca ile temasa geçtik. O takım hakkında ne düşündüğünü söyledi, kadromuzla ilgili düşüncesini anlattı. Kulübümüzün durumunu açık yüreklilikle dile getirdim. Kendisinin de bunu bilerek geldiğini söyledi. ‘Hayallerimiz bütçelerden büyük’ dedi ve gönülleri fethetti. İnşallah Çağdaş hoca ile Önce hayatta kalma daha sonra da iyi oyun. Kendisine başarılar diliyorum” dedi.

ÇAĞDAŞ ATAN: 'HAYALLERİMİZ BÜTÇELERDEN BÜYÜK DERKEN OYUNUN GÜCÜNE İNANDIK'

İmza töreninde konuşan teknik Direktör Çağdaş Atan ise, “Başkanımızla görüştük, sunumumuzu yaptık. Oyunumuzu, hayallerimizi anlattık. Hayallerimiz bütçelerden büyük derken de biz her zaman oyunun gücüne inandık. Oyunun oyuncuların değerini artıracağına inanıyoruz. Genç, metot antrenörleriyiz. O yüzden hiçbir zaman oyunu oyuncu üstünden okumayız. Çok yüksek bütçeli oyunculardan ziyade belli bir sistemle, elimizdeki oyuncuların değerini artırarak akademiyle de birlikte çalışarak güçlü bir oyun oynatmak istiyoruz. Önde baskı yapan, topa sahip olan Kayseri halkının gurur duyacağı bir futbol oynatmak istiyoruz” diye konuştu.

Diğer Haberler