Deniz Baykal vefat etti

CHP Eski Genel Başkanı ve Antalya Milletvekili Deniz Baykal, 84 yaşında hayatını kaybetti. Baykal için salı günü Meclis'te tören yapılacak.
 
Uzun yıllar CHP genel başkanlığı ve milletvekilliği yapan Deniz Baykal’ın ölüm haberini CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu sosyal medya hesabından duyurdu. Kılıçdaroğlu, konuya ilişkin yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı: "Genel Başkanımız, Türkiye ve Cumhuriyet Halk Partimizin sevdalısı, Antalya milletvekilimiz, kıymetli büyüğümüz Sayın Deniz Baykal'ın vefatını büyük bir üzüntü ile öğrendim. Bize mücadelelerle dolu bir hayat öyküsünü miras bıraktı. Milletimizin başı sağ olsun."
 
TBMM’NDE TÖREN DÜZENLENECEK
 
Deniz Baykal için salı günü Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde tören yapılacak. Baykal'ın kızı Aslı Baykal da, babasının bu sabah Ankara'daki evinde vefat ettiğini, cenazesini salı günü Antalya'da defnetmeyi planladıklarını duyurdu. Aslı Baykal, "Babam bu sabah evinde uykusunda vefat etti. Cenazeyi salı günü Antalya'da defnetmeyi planlıyoruz" bilgisini paylaştı. Aslı Baykal, taziyeleri Ankara'daki evlerinde öğleden sonra kabul edeceklerini de ifade etti.

Diğer Haberler