Melikgazi Belediyesi 2020'de 150 kilometre asfalt yol yaptı

Melikgazi Belediye Başkanı Mustafa Palancıoğlu, 2020 yılında ilçe genelinde 150 kilometre asfalt yol yaptıklarını belirtti.

Belediyeden yapılan açıklamaya göre, Ulaşım Hizmetleri Müdürlüğü ile toplantı yapan Palancıoğlu, 2020 yılında asfalt çalışmasında rekor kırdıklarını kaydetti.

Bir yandan imarda yeni yollar açmak bir yandan da mevcut yolların kalitesini artırmak için çalıştıklarını vurgulayan Palancıoğlu, şunları kaydetti:

"Mesai arkadaşlarımızla birlikte akşamları planlamalarımızı ve yapılacak işlerimizi değerlendiriyoruz, sabah saha çalışmalarımızı yerinde inceliyoruz. Melikgazi Belediyesi olarak 2020 yılında 150 kilometre asfalt serimi ile bir rekora imzamızı attık. Pandemi sürecinde 150 kilometre asfalt sererek hem yeni yollar açtık hem de bozuk yolları yeniledik. Böylece sezon başından bu yana cadde ve sokakları yeniledik. Yaptığımız çalışmalar sonucu otopark, yaya yolu, bisiklet yolları ve ağaçlandırma da yapıyoruz. Mahallelerimize, vatandaşlarımızın huzurla, güvenle kullandığı modern, kaliteli ve Avrupa standartlarında yollar kazandırdık. 2021 yılı asfalt sezonu için hazırlıklarımızı sürdürüyoruz. Planlamalarımız ve vatandaşlarımızın talepleri doğrultusunda çalışmalarımız devam edecek. 150 kilometre yolumuzun hayırlı olmasını dilerim."

Diğer Haberler