OSB Başkanı Nursaçan’dan Gazeteciler Cemiyeti’ne ziyaret

Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkanı Tahir Nursaçan, yeni göreve seçilen Kayseri Gazeteciler Cemiyeti Yönetim Kurulu’na ‘hayırlı olsun’ ziyaretinde bulundu.

Kayseri Gazeteciler Cemiyeti Sosyal Tesisleri’nde pandemi kuralları çerçevesinde geçekleşen ziyarette konuşan Kayseri Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Metin Kösedağ, yakın zamanda vefat eden Veli Altınkaya’nın üzüntüsünü yaşadıklarını belirterek, “Gönül isterdi ki Veli abimiz bugün aramızda olsaydı, ziyarete de o ev sahipliği yapsaydı. Ama Allah’ın hepimize çizdiği bir kader var ve onun dışına çıkamıyoruz. Hayat devam ediyor. Kayseri Gazeteciler Cemiyeti bugüne kadar olduğu gibi,  bundan sonra da hayırlı işlere imza atmak için çalışacak. Bundan kimsenin şüphesi olmasın” dedi. Kösedağ, Başkan Nursaçan’a ziyaretlerinden dolayı teşekkür de ederek, “OSB ile yakın çalışmalarımız daha önce olduğu gibi bundan sonra da devam edecek” diye konuştu.

OSB Yönetim Kurulu Başkanı Tahir Nursaçan da konuşmasında, “Yakın zamanda vefat eden Veli Altınkaya bizler için önemli bir değerdi. Herkesle iyi ilişkileri vardı. Tekrar başınız sağ olsun. Allah rahmet eylesin. Yeni göreve gelen yönetim kuruluna da başarılar diliyorum” dedi.           

Diğer Haberler