PTT 181. yılını kutluyor

Kayseri PTT Başmüdürü Yaşar Serhat Çalışkan, müşterilerin ve çalışanların refahını esas alan bir anlayışla hizmet kalitelerini geliştirmek için çalıştıklarını söyledi.

PTT'nin 181'inci kuruluş yıl dönümü dolayısıyla PTT Başmüdürlüğünde basın toplantısı düzenleyen Çalışkan, 181 yıldır yenilikçi bakış açısıyla teknolojik yatırımların yanı sıra, kaliteli ve güvenli hizmet anlayışıyla ürün ve hizmet çeşitliliğini her geçen gün artırmayı sürdürdüklerini dile getirdi.

Çalışkan, inovasyon, Ar-Ge ve dijitalleşme temelinde büyük bir değişim ve dönüşüm vizyonuna imza atarak, teknoloji çağındaki gelişmeleri başarılı bir şekilde ürün ve hizmetlerine yansıttıklarını belirtti.

"Dünün tecrübesini günün teknolojisiyle birleştirerek tüm faaliyet alanlarımızda akılcı, kalıcı ve kaliteli hizmet anlayışımızla daima daha iyiyi ve daha ileriyi hedefliyoruz." diyen Çalışkan, şunları kaydetti:

"Dünyadaki dijital değişim ve dönüşümün hızına yetişmek amacıyla iki asra yaklaşan tecrübemizi yenilikçi bir anlayışla birleştirerek, bir dünya markası olma hedefimize doğru emin adımlarla yürüyoruz. Aynı zamanda sportif faaliyetlere destek veriyor, sosyal ve kültürel hayatın gelişmesine katkı sağlıyoruz. Ülkemizde ve dünyada posta teşkilatlarının öneminin daha iyi anlaşıldığı pandemi döneminde de çalışmalarımıza hız kesmeden devam ederek, tıpkı dün olduğu gibi bugün de müşterilerimizin en büyük destekçisi olmayı sürdürüyoruz. Salgının yayılmaya başladığı günden itibaren, toplum sağlığının korunması için alınan tedbirlere uyarak, tüm çalışanlarımız ve yaygın hizmet ağımız ile şehrimizin dört bir yanına hizmetlerimizi ulaştırma gayesini birleştiren bir yol haritası çiziyoruz. Müşterilerimizin ve çalışanlarımızın refahını esas alan bir anlayışla hizmet kalitemizi geliştirmek için çalışıyoruz."

Diğer Haberler