İyi Parti'den 'istifa' açıklaması

İyi Parti Kayseri İl Başkanı Sebati Ataman, il teşkilatında gerçekleşen istifalar ile ilgili yazılı bir açıklama yaptı.

5 üyenin basında da yer aldığı şekilde isitfa ettiğini doğrulayan Başkan Ataman, "İstifa tek taraflı bir müessesedir. Bu güne kadar da her siyasal partide istifalar olmuştur ve olmaya da devam edecektir.İYİ Parti’nin her geçen gün büyüdüğü ve iktidara yürüdüğü taraflı tarafsız birçok yazar, gazeteci, araştırma ve anket şirketleri tarafından dile getirildiği bu dönemde İYİ Parti’nin büyümesini ve iktidara gelmesini önleme çalışmaları da hız kazanmıştır. İYİ Partinin kuruluş ilkelerinden uzaklaştığı ifade edilen açıklama da son derece talihsizdir. İYİ Parti, sayın genel başkanımızın ve genel başkan yardımcılarımızın da sık sık ifade ettiği gibi ‘’Milliyetçi, demokrat ve kalkınmacı’’ bir merkez partisidir ve halkımızın güvenini kazanmaktadır.

Sadece ilimizde son iki ayda partimize 304 kişi üye olmuştur. Yargıtay Cumhuriyet Başsavcılığı’nın 01 Ekim 2020 tarihindeki açıklamasında İYİ Parti üyesi 306.809 iken, 19.11.2020 tarihi itibariyle üye sayısı 318.241 olmuştur.

İstifa eden kişilerin açıklaması maalesef biz yok isek her şey yok olsun psikolojisidir, nefsin kavgasıdır." açıklamasında bulundu.

Diğer Haberler