Bakan Akar, Ak Partili ve MHP'li vekillerle 'Kayseri Zirvesi' yaptı

Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, Suriye sınırındaki birliklere yaptığı ziyaretin ardından geldiği Kayseri'de 8 saat kaldıktan sonra Ankara'ya döndü.

Bakan Akar ziyaretleri sırasında Kayseri'nin önümüzdeki dönemde uçak sanayi konusunda önemli bir yer tutacak e en az 350 kişiye istihdam yaratacak Airbus uçaklarının bakımını sağlayacak hangarlar hakkında da 12. Hava Ulaştırma Üs Komutanı Tuğgeneral Aziz Adalı'dan brifing aldı.

MSB Bakanı Hulusi Akar, Kayseri'de Vali Şehmus Günaydın, eski bakan ve Kayseri Milletvekillerii Mehmet Özhaseki ile Tanır Yıldız, Kayseri Garnizon Komutanı Tuğgeneral Ercan Teke, Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Ak Parti İl Başkanı Şaban Çopuroğl, 12. Hava Ulaştırma Üs Komutanı Tuğgeneral Aziz Adalı tarafından karşılandı. Hulusi Akar'a burada 2. Hava İkmâl Bakım Merkezi sorumluluğundaki 12. Üs Komutanlığı'nda bulunan FASBAT'taki çalışmalar iletildi. Geçtiğimiz günlerde açık davet usulüyle kanunlar kapsamında Airbus uçakları için  yaptırılacak olan 2 hangar hakkında da bilgi verildi.

BÜYÜKŞEHİR'DE SOHBET

Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, ardından Asri Mezarlığa giderek yakınlarının mezarlarını ziyaret edip, dua etti. Kabir ziyareti sonrası yakınlarıyla bayramlaşan Akar, Büyükşehir Belediyesi'nde Ak Partili ve MHP'li Kayseri Milletvekilleri ile sohbet etti.

Sohbete Ak Partili Mehmet Özhaseki, Taner Yıldız ile MHP'li İsmail Özdemir ve Baki Ersoy katıldı. Büyükşehir Belediye Başkanı memduh Büyükkılıç ev sahipliğinde Kayseri'ye yapılacak yatırımlara ilişkin gerçekleşen sohbet saat 01.00'de sona erdi.

Daha sonra Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar'da Erkilet Havalimanı'ndan özel uçakla Ankara'ya döndü. 

Diğer Haberler