AK PARTİ YÖNETİM KURULU TOPLANTISINI YAPTI

AK Parti il başkanlığınca her hafta düzeli olarak gerçekleştirilen olağan yönetim kurulu toplantısı yapıldı. Toplantıya Kayseri Milletvekilleri, Hülya Nergis Atçı ve İsmail Tamer de katıldı.

Toplantıda haftalık değerlendirmede yapan Çopuroğlu, Cuma günü itibarı ile Yeşilhisar teşkilat başkanımız Mustafa Çeçen kardeşimizin ataması gerçekleştirildi. Teşkilat başkanımızın huzurunda aday adayları arasında belirledik. Genç ve dinamik bir arkadaş. Faydalı olacağını düşünüyoruz. Daha sonra önümüzdeki süreçte kongre süreci ile alakalı ilçe başkanlarımızla alakalı kanaatlerimizi sordular. Bizde ilçe başkanlarımızdan memnun olduğumuz ifade ettik dedi.

İl Başkanı Çopuroğlu ayrıca hafta sonunda Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhasekinin sunumlarına katıldıklarını ifade etti. Çopuroğlu vefa yemeklerine de katıldıklarını ve kongre sürecini tamamlayarak büyük kongreye hazırlanacaklarını belirtti.

Toplantıda bir konuşma yapan Ak Parti Kayseri Milletvekili Dr. İsmail Tamer de, yönetim kurulumuzu tebrik ediyorum. Kayseri için çalışıyorsunuz. Rabbim bu dirlik ve birliğimizi bozdurmasın. Hafta sonunda 18. Yılını kutladığımız partimizin yanındayız. Başkanıma teşekkür ediyorum. Hafta sonunda yerel yönetimler toplantısına beraber katıldık. 7 Ekimden sonra kongre sürecimiz başlıyor. Hepinize teşekkür ediyorum dedi.

Ak Parti Kayseri Milletvekili Hülya Nergis Atcı da, yaz sezonunda Meclisin tatil olması sebebi ile seçim bölgemizde evimizdeyiz. Kadın kolları başkanımızla birlikte tüm ilçelerimizi ziyaret ediyoruz. 2019 Ekim ayında teşkilatlarımız yenilenecek kongre sürecimiz başlıyor. Kongre sürecimiz inde hayırlar getirmesini temenni ediyorum dedi.

Diğer Haberler