AK PARTİDEN ESNAF ZİYARETLERİ

AK Parti İl Başkanı Şaban Çopuroğlu, yaptıkları bazı ziyaretlerde esnaf ve vatandaşlarla yaptıkları sohbetleri ifade etti. Çopuroğlu,  “İnsanlarımızın bize olan güvenlerini, desteklerini ve beklentilerini gördük. Bizi mutlu etti. Onların bize olan güvenlerini boşa çıkartmadığımıza şahit olduk. Bizde bundan sonra onların desteklerini ve güvenleriyle şehrimize teşkilatlarımızla, belediye başkanlarımızla hizmetler yapmaya devam edeceğiz” dedi.

AK Parti Kayseri İl Başkanı Şaban Çopuroğlu, esnaf, vatandaş ve sanayici ziyaretlerine devam etti. Hacılar esnafı Başkan Çopuroğlu’na yakın ilgi gösterdi ve bir süre sohbet etti. Çopuroğlu, esnafın sıcak karşılaması ve ikramlarda bulunduğunu hatırlatarak, üstlendikleri sorumluluğun ne kadar önemli olduğunu belirtti.

AK Parti İl Başkanı Şaban Çopuroğlu, Hacılar ilçesinde esnaf ziyaretinde bulundu. Esnaf ve vatandaşlarla sohbet eden Çopuroğlu, “Hacılar Belediye Başkanımız Bilal Özdoğan ve Teşkilat mensuplarımızla birlikte ilçe esnafımızı ziyaret ederek hayırlı işler temennisinde bulunduk. Bizi sıcak bir şekilde karşılayarak çay ikramında bulunan esnafımıza teşekkür ediyoruz. Onlarla yaptığımız sohbette bizlere olan güvenlerini gördükm. Bizlerinde onların verdiği görevin, sorumluluğun ne kadar önemli ve büyük olduğunu gördük. Biz halkımızın bize olan güvenini ve desteklerini boşa çıkartmayacağız” dedi.

Yaptıkları diğer ziyaretlerle ilgili de bilgi veren Başkan Çopuroğlu, “Teşkilat mensuplarımız ile Turkuaz Seramik’i ziyaret ettik. İşletme sahibi Sayın Abidin Özkaya’ya misafirperverliklerinden dolayı teşekkür ediyor, bereketli kazançlar diliyoruz. Organize Sanayi Bölgemizde faaliyet gösteren işletmelerimizden Nuh Yaşar Raf Sistemlerini teşkilat mensuplarımız ile ziyaret ettik. İşletme sahibi Sayın Yaşar İçingir ve Sayın Doğan İçingir’e misafirperverliklerinden dolayı teşekkür ediyor, bereketli kazançlar diliyoruz” ifadelerini kullandı.

Diğer Haberler