AK PARTİDEN HACILAR ÇIKARTMASI

AK Parti Kayseri İl Başkanı Şaban Çopuroğlu, Hacılar Belediye Başkanı Bilal Özdoğan’ı ziyaret etti. Başkan Çopuroğlu, Hacalır ilçesi ve insanlarının kente sağladığı ekonomik ve birçok alanda önemli katkıları olduğunu ifade etti.

AK Parti İl Başkanı Şaban Çopuroğlu, Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç ile birlikte Hacılar ilçesine gitti. Başkan Çopuroğlu, Hacılar Belediye Başkanı Bilal Özdoğan’ı ziyaret etti ve burada vatandaşlarla sohbet etti. Erciyes’in eteklerinde bulunan Hacılar ilçesinin coğrafi anlamda bulunduğu konumun önemine işaret eden Çopuroğlu, “Erciyes’imizin bağrındaki güzel ilçemiz Hacılardayız. Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Memduh Büyükkılıç ile birlikte Hacılar Belediye Başkanımız Sayın Bilal Özdoğan’ı ziyaret ettik. Başkanımıza misafirperverliklerinden dolayı teşekkür ediyoruz” dedi.

Kayseri’nin sahip olduğu 16 ilçesinin ve insanlarının kente önemli katkıları olduğunu aktaran Çopuroğlu, “İlçelerimizin sahip olduğu potansiyelleri biliyoruz. Bu potansiyellerinin hem şehrimize katkı sağlaması hem de insanlarımızın ekonomik anlamda refah seviyelerinin artması adına AK parti iktidarı döneminde çok ciddi çalışmalar oldu. Kırsala hizmet götürülmesi, ilçelerimizin kalkınması noktasında Büyükşehir Belediyemizin de önemli hizmetleri var. Bu hizmetlerin devamı yeni yılda da büyüyerek devam edecektir. Hacılar ilçemiz Erciyes eteklerinde olması, coğrafi konumu itibarıyla önemli bir ilçedir. Hacılar ilçemiz sanayi bakımından şehrimiz ve ülke ekonomimize de önemli katkısı var. Bu noktada ilçemizin de daha da gelişmesi adına elimizden geleni yapıyoruz ve yapmaya da devam edeceğiz. Hacılar’da belediye başkanımız Bilal Özdoğan ve parti ilçe teşkilatlarımızda ciddi emek sarf ediyor. Herkese teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Diğer Haberler