AKP İL BAŞKANI : 2020 BEREKETLİ YIL OLSUN

AK Parti Kayseri İl Başkanı Şaban Çopuroğlu, yeni yıl mesajında, “Yeni yılın ülkemiz ve insanlarımız için mutluluk, bereket, huzur getirmesini, birlik ve beraberlik içinde olmasını diliyorum. Yeni yılda birçok bölgede Müslüman kardeşlerimizin yaşadığı zulmün ve sıkıntılarında son bulmasını istiyoruz” dedi.

AK Parti İl Başkanı Şaban Çopuroğlu, 2020 yılı için iyi dileklerde bulunarak, yeni yılın ülkemiz için birçok alanda çok daha iyi geçeceğini ifade etti. 2019 yılında yaşananları hatırlatan Başkan Çopuroğlu, “Bilindiği gibi ülkemize yönelik son yıllarda çok ciddi saldırılar var. Bu saldırılar her yönüyle önümüze çıkıyor. Ülkemizin önünü kesmeye çalışanlar, 2019 yılında ekonomik olarak birçok zorluklar çıkardı. Ülke ekonomisinin çökmesine yönelik yapılan girişimlere, saldırılara hep birlikte şahit olduk. Dış güçlerin oynadığı oyunları hep birlikte yaşadık. Liderimiz, ülkemizin Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile birlikte, güçlü olan Türkiye bu saldırılar karşısında boyun eğmedi. Hep gereken cevabı verdi ve atılan adımlarla, ülkemizin ekonomisinin çökmesini bekleyenler hüsrana uğradı. Bugün ülkemizin ekonomisi ile ilgili ortaya çıkan veriler, beklenen veriler geldiğimiz nokta başarıyı gösteriyor. Ekonomik saldırıyı ve diğer saldırıları dikkate aldığınızda, 2019 yılının son dönemlerine ait iyi olan veriler bizleri her konuda 2020 yılı için umutla bakmamızı sağlıyor” dedi.

Çopuroğlu, Türkiye’nin en büyük gücünün birlik ve beraberlik olduğunu belirterek, “Ülkemiz insanları, yapılan bütün saldırılarda görüşlerini, düşüncelerini bir kenara bırakarak, ülkemiz için tek yürek oldular. Birlik içinde oldular. Beraberlik içinde hareket ettiler. Bunun karşılığında ülkemizi karıştırmak isteyenlere de en güzel cevabı verdiler. 2020 yılında, birlik ve beraberliğimizin devamıyla bütün zorlukların üstesinden gelen insanlarımız, huzurlu, mutlu, refah seviyesi yükselmiş, bereketli bir yıl geçireceğine inanıyoruz” ifadelerini kullandı.

Başkan Çopuroğlu, 2019 ve önceki yıllarda terörle mücadelede şehit olan güvenlik güçleri, vatandaşları da unutmayarak, “Hain terör örgütlerin saldırıları ve bu saldırılarda şehit olan vatan evlatlarımızı unutmadık. Vatanımız için canlarını seve seve feda eden şehitlerimizi unutmayacağız. Aradan geçen yıllarda da şehitlerimizi rahmetle, minnetle anacağız. Bir kez daha şehitlerimize Allah’tan rahmet, ailelerine başsağlığı diliyoruz. Gazilerimizi de unutmadık ve onların bundan sonraki yaşamlarında mutlu ve huzur için hayatlarını sürdürmelerini temenni ediyoruz. Terörle mücadelede güvenlik güçlerimizin ortaya koyduğu tavır, hareketler bugün terör örgütlerini bitme noktasına getirmiştir. Yeni yılda tamamen terör örgütlerinin bittiği ve kanlı saldırılarını yapamayacakları yıl olacağına inanıyoruz. Bunun en önemli göstergesi askerimizin gerek yurt içinde gerekse sınır ötesinde yaptığı başarılı operasyonlardır” diye konuştu.

Dünya genelinde mazlumların yaşadığı sıkıntılara da dikkat çeken Çopuroğlu, özellikle Müslüman coğrafyasında yaşanan zulmün son bulmasını gerektiğini belirterek, “Bu yönüyle Türkiye’nin çok ciddi girişim ve çabası vardır. 2020 yılında bu zulmün, sıkıntıların son bulmasını istiyoruz. Ülkemiz bu anlamda attığı adımları devam ettirecektir” dedi.

Başkan, açıklamasının sonunda, bütün dünya ve insanlık için 2020 yılının sıkıntıların son bulduğu, huzur, refahın olduğu, mutlulukların yaşandığı bir yıl olması dileğinde bulundu. Çopuroğlu, “Güçlü Türkiye olarak yolumuza devam edeceğiz. Yorulmadan, yılmadan ülkemiz için çalışarak, Türkiye’nin her alanda gelişmiş dünya ülkesi olmasını hep birlikte sağlayacağız” dedi.

Diğer Haberler