Büyükşehir'in yaz kursundan 17 bin çocuk faydalandı

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, AK Parti Genel Başkan Vekili Mustafa Elitaş ile birlikte Spor A.Ş. tarafından düzenlenen 2025 Yaz Spor Okulları Kapanış Programı’na katılarak çocukların coşkusuna ortak oldu. Başkan Büyükkılıç, 17 bin çocuğun yaz boyunca sporla buluştuğu programın finalinde “Sizleri seviyoruz, sizler bizim geleceğimizsiniz” dedi.

2025 Spor Okulları Yaz Dönemi Kapanış Programı coşkuyla tamamlandı. Bu muhteşem serüven, Recep Tayyip Erdoğan Millet Bahçesi Küçük Etkinlik Alanı’nda düzenlenen bir kapanış programıyla taçlandırıldı. Spor gösterilerinden sihirbaz ve palyaço şovlarına, yüz boyama etkinliklerinden pamuk şeker ikramlarına kadar dolu dolu geçen günde, çocuklara 6 bin fidan ve sertifikaları da dağıtıldı. 

Recep Tayyip Erdoğan Millet Bahçesi’nde düzenlenen renkli etkinliğe Başkan Büyükkılıç’ın yanı sıra, AK Parti Genel Başkan Vekili Mustafa Elitaş, AK Parti MKYK Üyesi ve Kayseri Milletvekili Dursun Ataş, AK Parti Kayseri Milletvekili Ayşe Böhürler, AK Parti Genel Başkan Vekili Yardımcısı İzzet Buzkan, AK Parti Kayseri İl Başkanı Hüseyin Okandan, AK Parti Kayseri Kadın Kolları Başkanı Meral Koşar ile çok sayıda vatandaş katıldı.

Saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başlayan etkinlikte konuşan Başkan Büyükkılıç, Kayseri’nin spor ve kültürde marka şehir olma yolunda kararlılıkla ilerlediğini belirterek şunları söyledi:

“Yaz döneminde yavrularımızı bizlere emanet ettiniz. Onların hem sportif hem de kültürel anlamda gelişmesi için tüm gücümüzle çalıştık. 17 bin civarında yavrumuzun bu yaz eğitimlerimizden faydalandığını duymaktan büyük mutluluk duyuyorum. Emeği geçen tüm ekibimize teşekkür ediyor, çocuklarımızı ve ailelerini yürekten tebrik ediyorum.”