Annesini mutlu etmek isteyenler hediyelikçilerin yolunu tuttu

Kayseri’deki hediyelik eşya satışı yapan dükkânlarda 8 Mayıs Anneler Günü yoğunluğu yaşanıyor. Annesini sevindirmek isteyenler en fazla çanta, cüzdan, gözlük ya da saat almayı tercih ettiği belirtildi.  
 
Mayıs ayının ikinci Pazar günü kutlanan Anneler Günü nedeniyle annesine hediye almak isteyen vatandaşlar hediyelik eşya satan dükkânların yolunu tuttu. Hediyelik eşya satıcısı Ufuk Kabak anneler günü gibi özel günlerde satışların arttığını belirterek anneler gününü kutladı. 
 
Yoğunluğun bir hafta önceden başladığını belirten Kabak, “Özel günlere kısa süre kalan genel bir yoğunluk yaşıyoruz. Bu Annelr Günü nedeniyle de anneleri için alışveriş yapanların sayısı arttı. Bu dönemde bizden daha çok çiçekçilerde de yoğunluk oluyor. Özel günlerde istek üzerine farklı hediyelik eşyalar da yapıyoruz. Her bütçeye göre bir hediye mevcut aslında. Bizler özel günler dışında gurbetçi ve düğün sezonlarında da yoğun oluyoruz” diye konuştu. 
 
Fiyatlar hakkında da bilgi veren Kabak, “Annesine hediye almak isteyenler en çok çanta, cüzdan, gözlük ve saat almayı tercih ediyor. Hediyelik eşya fiyatları 35 liradan başlıyor” dedi.

Diğer Haberler