Baki Ersoy T3 Vakfı'na çağrıda bulundu: "Kayseri'ye gelin"

Milliyetçi Hareket Partisi Kayseri Milletvekili Bakir Ersoy, DENEYAP projesinin protokolünün İstanbul Büyükşehir Belediyesi ile iptalinin ardından Kayseri’nin projeye talip olduğunu duyurdu. Vekil Ersoy, sosyal medyadan yaptığı açıklamada, böylesine istihdam sağlayacak bir projenin Kayseri’ye çok yakışacağını söyledi.

DENEYAP Projesi’nin İstanbul Büyükşehir Belediyesi ile arasındaki protokolün iptal olduğunu Baykar Teknik Müdürü ve T3 Vakfı Mütevelli Heyeti Başkanı Selçuk Bayraktar duyrumuştu. Bayraktar yaptığı açıklamada, “Haksızlık karşısında susarak yalan ve iftiranın tarafında saf tutanlarla yolumuzu ayırdık” diyen Bayraktar, ”Deneyap öğrencilerimiz endişe etmesin Eğitimleri en iyi şartlarda devam edecek. Bir gönüllümüzün dahi alın teri heba olmayacak. #MilliTeknolojiHamlesi hedefimizden asla geri dönmeyeceğiz!” ifadelerini kullanmıştı.

Milliyetçi Hareket Partisi Kayseri Milletvekili Baki Ersoy, sosyal medya hesaplarından yaptığı açıklamayla DENEYAP Projesine Kayseri’nin talip olduğunu duyurdu. Vekil Ersoy, "DENEYAP Projesinin İBB ile olan protokolünün T3 Vakfı tarafından fes edildiğini geçen hafta açıklamıştı.Ülkemizde İlk Uçak Üretiminin yapıldığı Kayserimiz olarak bizler 2.Hava İkmal Bakım Merkezini tahsis ederek bu projeye talip olduğumuzu belirtmek isteriz.Kayserimizde üretim altyapısı olarak hiçbir sıkıntı yaşanmayacağı tarihimize baktığımızda anlaşılacaktır,Ayrıca istihdam yönündende 25-30 Bin kişinin geleceğine yön verebilecek bu proje Sevdamız Kayseri’mize çok yakışacaktır…” ifadelerini kullandı.

Diğer Haberler