Başkan Ali Yavuz güven tazeledi

Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Kayseri Şubesi 8. Olağan Genel Kurulunda Ali Yavuz güven tazeledi. Seçimde mevcut başkan Ali Yavuz 175 oy, Yılmaz Üçkan 106, Mete Kurt ise 28 oy aldı. 
 
Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Kayseri Şubesi 8. Olağan Genel Kurulu gerçekleşti. Kurulda yarışan 4 isimden biri olan Ömer Özen adaylıktan çekildi böylece Yılmaz Üçkan, Mete Kurt ve Ali Yavuz yarıştı. 
Gültepe Kültür Merkezi'nde yapılan genel kurulda 3 liste ile seçime gidildi. Seçim sonunda 175 oy alan mevcut başkan Ali Yavuz yeniden seçildi. Diğer adaylardan Yılmaz Üçkan 106, Mete Kurt ise 28 oy aldı. 
 
Görev yaptığı süre içerisinde her zaman samimiyetle, halis niyetle hizmet ettiğini söyleyen Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Başkanı Ali Yavuz, “17 Mart 2020’de pandemiden dolayı ülkemizde tüm kurum ve kuruluşlar devletimizin emriyle 10 Haziran 2020’ye kadar kapatıldı. Bu tarihten sonra ülkemiz normalleştirme sürecine girinceye kadar zaman zaman kısmi kapanma ve kısıtlamaları yaşayarak bu zorlu süreçte elimizden geldiğince sizlerin her koşulda yanında olmaya çalıştık. Şehidimin değerli annesi, babası, eşi, evlatları ve gazi arkadaşları görev yaptığım süre içerisinde her zaman samimiyetle halis niyetle sizlere hizmet ettim. Yaptığımız her işte sadece Rabbimin rızasını ve sizlerin duasını gözettik. Bizler vatana can, kan vermiş ve bedel ödemiş insanlar olarak yüreklerimizi birleştirdik. Acımız, sevincimiz, gözyaşımız bir oldu. Bunun bilincinde yüreğimle sizlerin yanında olduk. Bizler ortak acılarımız etrafında büyük ve güçlü bir aileyiz. Bu bilinçle sizlere hizmet yolunda ilerledim. İnşallah bundan sonra da hizmet yolunda sizlerin desteğiyle elimizden gelenin en iyisini yapmaya devam edeceğiz” şeklinde konuştu. 

Diğer Haberler