Başkan Bedir'den Telgraf Haber'e özel açıklama: Hikmet Hoca ile yola devam!

KAYSERİ TELGRAF ÖZEL HABER- İstikbal Mobilya Kayserispor’un yeni sezonda da teknik direktör Hikmet Karaman’la yoluna devam edeceği belirlendi.

Sarık-kırmızılı takımın yeni sezonda teknik adam olarak kimle yoluna devam edeceği yolundaki sorulara cevap veren ve Kayseri Telgraf’a açıklamalarda bulunan kulüp başkanı Dr. Erol Bedir “Hikmet Karaman’la 2018-2019 sezonu için yarım sezonluk anlaşma yapmıştık. Kendisi Kayserisporumuz da başarılı oldu. Biz onu seviyor ve istiyoruz. O da Kayserispor’u seviyor ve istiyor. Şu anda hiçbir sorun görünmüyor. Yeni sezonda da Hikmet Karaman’la yolumuza devam etme niyetindeyiz “ dedi

Erol Bedir transferler konusunda da scout ekibinin her mevkide 3 oyuncu belirlediğini ve bunların en az 3’er kez izlediklerini, hazırlanan transfer raporunun sezon bitiminde teknik direktör Hikmet Karaman’la birlikte değerlendireceklerini söyledi. Bedir sözleşmesi devam eden oyuncularla görüşmeyeceklerini önceliğin mukavelesi biten oyunculara ve dış transfere vereceklerini belirterek “ Mukavelesi devam eden oyuncularımızdan gitmek isteyenler olursu oturup konuşuruz.” demekle yetindi.

Diğer Haberler