BBP'den yeni sanayi ziyareti

Büyük Birlik Partisi Kocasinan İlçe Başkanı Mehmet Ulus, parti yöneticileri ile vatandaşı dinlemeye devam ediyor. BBP heyeti bu kez, Yeni Sanayi Sitesi esnafını dinledi. Sorunları not eden BBP Kocasinan İlçe Başkanı Mehmet Ulus, "Esnafımızın sıkıntılarını yerinde dinledik, notlarımızı aldık. Üzerimize düşen sorumluluğu yerine getireceğiz" dedi.

Büyük Birlik Partisi Kocasinan İlçe Teşkilatı, saha çalışmalarına devam ediyor. Her fırsatta vatandaşı dinleyen BBP heyeti bu kez Yeni Sanayi Sitesinde esnaf ziyaretleri gerçekleştirdi. Ziyaretler sırasında heyet, esnafın sıkıntılarını dinledi ve notlarını aldı. Esnaflar, ekonomideki dalgalanmadan dolayı işlerinin azaldığını, insanların zorunlu olmadıkça sanayiye uğramadığını ve dövizle alınıp satılan parçaların maliyetlerinin artması nedeniyle sıkıntılı günler geçirdiklerini belirttiler.

Esnafı dinleyen BBP Kocasinan İlçe Başkanı Mehmet Ulus da, "Yaşanan sıkıntıların farkındayız. Biz de aynı sıkıntıları yaşıyoruz. Notlarımızı aldık ve bu notlarımızı genel merkezimize ulaştıracağız. Sorunların çözümüne Genel Başkanımız Mustafa Destici ile birlikte çözüm üretmeye ve ilgili birimlere bu sorunların çözülmesi için gerekli girişimlerde bulunacağız. Bizler Cumhur İttifakı'nın en büyük bileşenlerinden birisiyiz. Yaşanan sıkıntıları yine ittifakımız çözecektir. Ama bizler de sahada mutlaka yer almak ve herkesin sıkıntısını not etmek zorundayız. O yüzden sanayi esnafı ile buluştuk ve onları dinledik. Türk Milleti olarak bu süreçleri atlatacak gücümüz ve kuvvetimiz var. Zor günler yaşandığının farkındayız. Yerel manada çözülebilecek meseleleri ilgili yerlere bizler aktardık ve aktarmaya devam edeceğiz. Ulusal manadaki sorunları da genel merkezimize not olarak ulaştırıyoruz. Ulaştırılan notlara da genel merkezimiz kayıtsız kalmıyor. Genel Başkanımız Sayın Mustafa Destici, sorunların çözümü için direk muhatapları ile iletişim kuruyor ve çözüm önerilerini sunuyor" dedi.

Ulus, "Bizler siyaseti masa başında değil, sahada yapıyoruz. Vatandaşın arasında olmayan hiçbir siyasi akımın hedefine ulaşabileceğine inanmıyoruz. O yüzden şartlar ne olursa olsun mutlaka vatandaşlarımızla buluşmaya devam ediyoruz. Bundan sonra da siyasetimizi bu şekilde yürüteceğiz" diyerek sözlerini tamamladı.

Diğer Haberler