KAYSERİ KADIN BASKETBOLDA ‘’AVRUPA CUP ‘’ BİLMECESİ

Geride kalan sezon Türkiye Kadınlar Basketbol liginde beklenilen seviyede başarılı olamayan ve kümede kalmayı son haftalarda garantileyen Bellona Kayseri Basketbol takımına EuroCup'tan teklif geldi. Pazartesi gününe kadar 10 bin euro  bulunamaması halinde kadın takımının Avrupa rüyası bitecek

 Kayseri Basketbol  Kulübü başkanı Ömer Yagmur, şampiyonaya katılım için teklif aldıklarını söyledi. Yağmur,, "EuroCup yönetimi, yeni sezon için takımımızın EuroCup'a katılması için White Card (beyaz kart) mektubu gönderdi. Geçtiğimiz sezondaki lig sıralamamız buna uygun olmasa bile geçmişteki başarılarımızdan ötürü  Euro Cup ekstra bir uygulama ile takımımızı şampiyonaya katmak istiyor" dedi.

Halen Kayseri Büyükşehir Belediyesinden geçen yıl söz  verilen bedeli alamadıklarını söyleyen  kulüp başkanı Yağmur  şampiyonaya katılıp katılmayacaklarını ı Pazartesi gününe kadar bildirmek  zorunda olduklarına vurgu yaparak, "Bellona Kayseri Basketbol takımını Avrupa kabul  ederek bizi lige çağrıyor. Şampiyonaya katılmak için 10 Bin euro  katılım payını en geç Pazartesi günü ödememiz gerekiyor Verilen sözlerin tutulması halinde parayı yatırıp Kayserimize Avrupa kupası heyecanını yaşatabiliriz. Yoksa Türkiye ligindeki mücadelemiz sürer ‘’ dedi.

Diğer Haberler