FRANSIZ STOPER BENOİT POULAİN KAYSERİSPOR’DA

KAYSERİ TELGRAF  (ÖZEL)- Kayserispor, savunmaya takviye yaptı. Kana Bıyık ve  Sapunaru’nun  ayrılmasının ardından sarı-Kırmızılılar geçen sezon FC Brugge takımda oynayan 31 yaşındaki savunma oyuncusu Fransız  Benoit Poulain'i transfer etti.

10 Temmuz 2019 Çarşamba akşamı Kayseri'ye gelecek olan Benoit Poulain, Perşembe günü sağlık kontrolünden geçtikten sonra 2 yıllık resmi sözleşmeye imza atacak. Benoit Poulain Çarşamba günü 17.55'de Marsilya'dan İstanbul'a gelecek ardından da 23.45 uçağı ile İstanbul'dan Kayseri'ye gelecek. Benoit Poulain, geçen sezon FC Brügge forması ile 32 maçta görev yaptı ve 1 gol kez gol sevinci yaşadı.
Öte yandan, Mensah’ıon kefil olarak Kayserispor’a getirdiği hatta ‘’ Plange, başarısız olursa devre arazsında gönderin ve verdiğiniz ücreti benden kesin’’ dediği Portekiz asıllı  bek ve kanat oyuncusu Nii Plange’de sarı kırmızılı takıma 1 yıllık imza attı. Son olarak FC Casarense takımında oynayan ve bonservis bedeli bulunmayan Nii Plange,sarı kırmızılı takımdaki antrenmanlarını sürdürüyor.

Diğer Haberler