ÇOPUROĞLU : ''AK PARTİ UMUDUN PARTİSİDİR''

AK Parti Kayseri İl Başkanı Şaban Çopuroğlu, Ak Parti'nin ilk seçim zaferi olan ''3 Kasım 2002 '' tarihinin 17. yıl dönümü nedeni ile bir mesaj yayımladı.
İl Başkanı Çopuroğlu mesajında;'' Ak Parti ilk girdiği seçimde reformun ve umudun partisi olarak zafer kazanmış, Ak Parti iktidarı ile vatandaşlarımız ilkleri yaşamıştır dedi. Çopuroğlu,'' 3 Kasım Türk siyaset tarihinin miladıdır. 3 Kasım 2002 tarihinde sadece Ak Parti değil tüm Türkiye kazanmıştır. Türk siyaset tarihinde 17. yılını kutladığımız bu günde geriye baktığımızda sayısız eserler bırakan Ak Parti iktidarının Türkiye'ye kattığı eser ve devrim niteliğindeki kararlarla gurur duyuyoruz. Kurucu Genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Ergoğan önderliğinde Türkiye 3 Kasım 2002 tarihinden itibaren adeta şahlanmış bu şahlanış milletimize hizmet olarak geri dönmüştür. Ak Partiyi güçlü kılan da milletine hizmetkar  olan kadrolarıdır. Ak Parti 17 yıldır vatanına ve milletine hizmet etmeye devam ederken milletin tercihide Ak Parti olmuştur.
Bu itibarla bizlerin nice daha başarılarla dolu seçimler geçirecek ve ilk günkü aşk ile çalışmak üzere kadrolarımız tam ve hazırdır. Teşkilatlarımız ve partimizin bugünkü haline gelmesinde emeği geçen herkese ayrı ayrı teşekkür ediyor, Aynı ruh ve heyecanla çalışan tüm teşkilatlarımıza da başarılar diliyorum'' dedi.

Diğer Haberler