‘‘Dj Ersin’in sahneye çıkarılmaması haksız bir tutum’

Zafer Partisi Kayseri İl Başkanı Serap Altuntaş, İzmir Marşı’nın Türkiye gündemine oturması ve Dj Ersin Show’un Kayseri Üniversitesi’nde sahne programının iptal edilmesi hakkında konuştu.
 
Kayseri’de geçtiğimiz günlerde Erciyes Üniversitesi Bahar Şenlikleri düzenlendi. Düzenlenen şenlikte sahne alan Dj Ersin Show, gençlerle ve tüm katılanlarla birlikte İzmir Marşı seslendirmişti. Türkiye gündemine oturan görüntülerle ses getiren Dj Ersin, Kayseri Üniversitesi mezuniyet töreninde sahne alacakken programı iptal edilip sahneye çıkamamıştı. 
Zafer Partisi Kayseri İl Başkanı Serap Altuntaş İzmir Marşının Türkiye gündemine girmesi ve Kayseri Üniversitesi’nde sahneye çıkarılmaması hakkında konuştu. Altuntaş, “Bütün Türk insanına olduğu gibi bizimde tüylerimiz ürperdi. O an orada değildim ama bende o kalabalığın içerisinde hissettim kendimi. Ersin beyden de oradaki tüm katılımcılardan da Allah razı olsun diyorum. Bir anda Türkiye gündemine düştü, aslında Türkiye gündemine düşecek kadar büyük bir olay değildi çünkü zaten İzmir Marşı bizim kurtuluş savaşından itibaren bizim özümüzü anlatan bir marş. Ama mevcut hükümetin Atatürkçülüğe dair daha az gösterim yapmaya başlaması nedeniyle bu kadar gündem oldu. Yoksa İzmir Marşı her zaman için gönlümüzde olan bir şey” dedi.
 
‘RAHATSIZ OLANLARA GÜLÜYORUZ’
 
Kayseri’de böyle bir örneğin çıkmasının gurur verici olduğunu belirten Altuntaş, “Müthiş bir coşkuyla seslendirdi insanlar. Sadece birkaç siyasetçi bundan rahatsız oldu, rahatsız olanlara biz gülüyoruz. İnşallah Kayserililer milli birlik konmuşunda çok daha ön plana çıkacaklardır” ifadelerini kullandı. Kayseri Üniversitesi mezuniyet töreninde sahne alacağı planlanan ancak programa çıkamayan Dj Ersin hakkında ise, “. Bu arada Dj Ersin beyin Kayseri Üniversitesi’nin şenliklerine de çıkacakken gösterisinin iptal edildiğini duydum. Bu çok haksız bir tutum ve davranış, bunu ne Kayserililer ne de gençler affetmeyecektir” dedi.

Diğer Haberler