Flamingo Deluxe’ten ‘Franchising’ anlaşması

Kayseri’de uzun yıllardır hizmet veren Flamingo Deluxe Ziyafet Balo ve Düğün Salonu, ilk ‘Franchising’ anlaşmasını Kırşehir’e yaptı.
Flamingo Deluxe’te düzenlenen ‘Franschising’ anlaşması imza törenine, Ticaret Odası Başkanı Ömer Gülsoy, Flamingo Deluxe Yönetim Kurulu Başkanı MustafaTokgöz, Kırşehirli iş insanları Hasan ve Ali Eraslan, MÜSİAD Başkanı Mehmet Kütahneci  ile Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Veli Altınkaya ve çok sayıda Kayseri ve Kırşehir’den basın mensubu katıldı.
İlk kez şehir dışına açıldıklarını, bundan dolayı da heyecanlı olduklarını ifade eden Mustafa Tokgöz, “Her gün yeni bir fikir ve heyecanla bugünlere geldik. Devlet protokolünden bir çok ismi burada ağırladık. Günlerce uyumadığımız gecelere imza attık. Kayseri’de ki kalitemizin daha fazlasını Kırşehir’e taşıyacağız. Çok heyecanlıyım. Bu başarıda emeği geçen tüm ekip arkadaşlarıma teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.
 
Ahi Şirketler Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Eraslan’da anlaşmadan duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “Kayseri’de ki ticari zeka inşallah Kırşehir’e taşınacak. İlk kez deneyimleyeceğimiz organizasyon sektörü için ayrı bir heyecan duyuyorum. Mustafa beyin vizyonu Kırşehir’e değer katacak” dedi.
Program, imza töreninin ardından hatıra fotoğrafının çekilmesinin ardından sona erdi.

Diğer Haberler