"Siyasiler her Kayseri ziyaretinde bir hızlı tren müjdesi veriyor"

İyi Parti Büyükşehir Belediye Meclisi Grup Başkanvekili Kâzım Yücel, yaptığı açıklamayla 3 bakanın Kayseri ziyaretini değerlendirdi.

Yücel siyasilerin her Kayseri ziyaretlerinde bir hızlı tren müdesi verdiğini ifade ederek "Hoş geldiniz, güle güle gittiniz. Kayseri her zaman devlet adamlarımızı umutla karşılar verilen sözlere güvenir ve sonucunu bekler. Kayserili hemşerilerimiz Ankara'ya Cumhurbaşkanı, bakanlar, grup başkanvekili ve hükümete en fazla vekil göndermiştir.Ama her nedense Konya, Denizli, Bursa, Gaziantep, Yozgat, Sivas ve saymakla bitmez şehirler Kayseri'mizden daha fazla devlet yatırımları almıştır. Kayseri'ye verilen 2020 yılı bakanlıklar bütçesi 463 milyon. (275 milyonu da borçlanma yetkisi) Niğde'ye otoban gelmişken, Konya'ya yıllar önce hızlı tren gelmişken, Sivas için hızlı tren nerdeyse hayata geçirilirken, Karaman'a hızlı tren projelendirilmişken, vallahi Kayseri 'osandı' artık bu müjdelerden." dedi.

Kayseri'nin vergi tahsilatında ilk 10'da yer aldığını belirten Kâzım Yücel, GSMH' ye göre bütçe dağılımında kentin 32. olduğunu söyledi.

Kayseri'nin artık otobanı ve hızlı treni hak ettiğini kaydeden İyi Partili Kâzım Yücel, "Kayseri artık hakkını istiyor" diyerek sözlerini tamamladı.

Diğer Haberler