İşte söylentilere yol açan Bakan Kurum ve Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Kandemir’in Kayseri’yi ziyaret sebepleri..

Kayseri'ye gelişi çeşitli yorumlara yol açan Ak Parti Teşkilat İşlerinden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı  Erkan Kandemir'in bu gece Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum ve kendisi onuruna Kıranardı Kent Ormanı'nda verilen yemekte İl Başkanı Şaban Çopuroğlu ve Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç'a iltifat ederek "Kayseri teşkilatından ve belediyelerimizden dağlar kadar memnunuz." dediği ifade edildi.

Elazığ'da deprem konutları ve kentsel dönüşüm ile ilgili Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından görevlendirilen Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum ile Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Kayseri Milletvekili Mehmet Özhaseki Elazığ'da bir araya geldi. Ancak Kırıkkale ve Kırşehir'deki teşkilat çalışmaları planlanan zamandan uzun süren Ak Parti Teşkilat İşlerinden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı  Erkan Kandemir Elazığ'a yetişemeyince bu üçlü, Ak Parti İl Başkanı Çopuroğlu ve Büyükşehir Belediye Başkanı Büyükkılıç'ın ev sahipliğinde bir araya geldiler.

Kıranardı Kent Ormanı'nda verilen yemekte ticari işlerinin yoğunluğundan dem vuran Ak Parti İl Başkanı Şaban Çopuroğlu'na yönelik olarak Genel Başkan Yardımcısı Kandemir, "Başkanım ben dahil hepimizin işleri çok yoğun. Ancak biz, sizden, teşkilatımızdan ve belediye başkanlarımızdan memnunuz. El birliği ile bu ülkeye ve bu şehre hizmet edeceğiz." şeklinde söylemde bulunduğu öğrenildi.

Konuyla ilgili olarak Mehmet Özhaseki ise "Yararlı bir görüşme oldu. Çevre ve Şehircilik Bakanımızla birlikte Elazığ'dan Kayseri'ye geldik. Kendisi burada bir mola verdi. Bu sırada Millet Bahçesi ve kendi bakanlığı ile ilgili olarak belediyelerimizle bir görüşme yapıldı. Teşkilat Başkanımız da ilimizden çok memnun ayrıldı. Hatta ayrılırken teşkilatımızın ve belediyelerimizin çalışmalarından duyduğu memnuniyeti dile getirdi." şeklinde konuştu.

Öte yandan Kent Ormanında 3 saat süren görüşmenin ardından Bakan Kurum ve Genel Başkan Yardımcısı Kandemir, özel uçakla Ankara'ya döndü. Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki ise partisinin düzenleyeceği programlar sebebiyle Kayseri'de kaldı.

Diğer Haberler