Cumhurbaşkanı Erdoğan, Özhaseki’den "Mantı’’ ziyafeti istedi

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın telekonferans yöntemiyle katıldığı Ak Parti Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı’nda  Kayseri milletvekili ve Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki’den mantı istedi.

Farklı siyasi partilere mensup 8 belediye başkanı Ak Parti’ye geçiş törenin ardından Ak Parti Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki ise yaptığı konuşmada, “Sayın Cumhurbaşkanımız’ın da çok iyi bildiği gibi belediyecilik bizden sorulur. Ak Belediyeler bu memlekette yıllarca hizmet üzerine hizmet yaparak destanlar yazdılar. Bugün de aynı şekilde ve aynı hızla milletimize hizmet etmeye devam ediyoruz. Başkaları yalanlarla, algılarla uğraşsınlar. Biz gerçeklerle insanımıza hizmet edip dua almanın peşinde olmaya devam ediyoruz. Bu gerçekliğin farkında olarak aramıza katılan bu genç kardeşlerimize ailemize kattıkları güçten dolayı bir kez daha hoş geldiniz diyorum.” dedi.

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN,  “MANTI, MANTI”

Geçiş esnasında Özhaseki’nin “Sayın Cumhurbaşkanım arkadaşlarımıza bir söz verdik inşallah bu pandemi süreci bittikten sonra burada sizlerle bir çay içelim diye, sizin de sözümüzü boşa çıkarmayacağınıza inanıyorum.” sözleri üzeri Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın, “Öyle çayla geçiştirme işi, mantı mantı. Kayserilisin ya hani...” demesiyle salonda keyifli anlar yaşandı.

Diğer Haberler