“SUCUKLA PATLA” 3. KEZ ERCİYES’TE

Her yıl bir birinden farklı pek çok ulusal ve uluslararası sosyal, kültürel ve sportif organizasyona ev sahipliği yapan Erciyes dağı, “Sucukla Patla” sloganıyla, sucuk-ekmek yeme yarışmasına 3.kez ev sahipliği yapacak. Erciyes Dağının Tekir Kapı bölgesinde 26 Ocak pazar günü gerçekleşecek yarışmada ,midesine güvenen 15 yarışmacı 15 dakika içinde en fazla sucuk yemek için ter dökecek.

Kayseri Ticaret Borsası (KTB) tarafından desteklenen,  Büyükşehir Belediyesi Erciyes A.Ş tarafından düzenlenen, Ciğerci İştahlı, Kaytur, Radisson Blue Hotel, Kent Ekmek, Mirada Hotel, Ulaşım A.Ş. Mix Yaşam Merkezi, Çemen’s, Aygaz, Kolej FM sponsorluğunda yapılacak yarışmada, katılımcılar '' Sucukla Patla'' arenasında toplamda 6 bin TL para ödülü ve çeşitli hediyeler için birbirleriyle mücadele edeceklerErciyes Tekir Kapı bölgesinde düzenlenecek olan etkinlikte yarışmacılar kendilerine özel zamanla yarışırken izleyiciler de kahkahalarla keyifli anlar yaşayacak. Ünlü Dj Suat Ateşdağlı da zirvede sahneye çıkarak etkinlik boyunca izleyicileri coşturacak.

Organizasyon komitesi tarafından kurayla belirlenen 15 yarışmacı, 25 Ocak Cumartesi günü www.sucuklapatla.com web sayfasından ve Erciyes Kayak Merkezi’nin resmi sosyal medya hesapları üzerinden duyurulacak.Etkinliğin programı ise , şöyle:13:00 – 16:00 Suat Ateşdağlı Apres Ski Parti,14.15 – 14.45 Sucukla Patla Sucuk Ekmek Yeme Yarışması,16.15 – 16.45 Kahoot Erciyes Bilgi Yarışması,19:00 Lightman Şov

Diğer Haberler