“Cumhurbaşkanından Kayserispor'a müjde, bayram öncesi gelebilir”

Kayseri Telgraf Genel Yayın Yönetmeni Oktay Ensari Kulüpler Birliği'nin 'küme düşme olmasın' yönünde aldığı kararı değerlendirerek, kulis bilgilerini aktardı..

"Süper Lig'de küme düşmenin kalkması yönünde yaklaşık 2 ay önce yazı yazdığımda birçokları gülüyor "hadi be olmaz" diyordu. 

Şimdi size çok sevineceğiniz, Kayserili, Malatyalı ve Ankaralı sporseverlere bir müjdeden söz etmek istiyorum. Biliyorsunuz Kulüpler Birliği bugün oy birliğiyle, bu sezonun pandemi nedeniyle sıkıntılı olduğu ve küme düşmenin kalkması yönünde karar aldı.

Ve bu kararı TFF'ye ilettiler. Şimdi top TFF'de. Ancak Beştepe'deki Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'ne yakın kaynaklardan aldığım kulis bilgilerine göre sayın Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Çarşamba veya Perşembe (arife günü) bayram müjdelerine devam ederek, Süper Lig'de pandemi gibi özel bir durum nedeniyle yaşanan sorunları göz önünde bulundurup Süper Lig'de küme düşme olmayacağını ve ligin 21 takımla devam edeceğini açıklayacak.

Gerçekten bu karar aylardan beri sancılı bir süreçte olan hatta Cüneyt Çakır gibi bir hakemin hışmına uğrayıp, Trabzonspor maçıyla lige veda eden Kayserispor'a çifte bayram sevinci yaşatır.

Bekleyelim, görelim.. Mevlam neylerse güzel eyler.

Bu arada bir parantezde Kayserispor için göreve çağırdığımız siyasilere, özellikle de Mehmet Özhaseki'ye ve Taner Yıldız'a açmak gerek… Başta Sayın Özhaseki'nin ve Sayın Taner Yıldız'ın Cumartesi gününden bu yana yaptığı girişimleri kimse görmezden gelmesin. Emeği geçen herkese teşekkürler."

Diğer Haberler