KAYSO Başkanı Büyüksimitci “19 Mayıs 1919’un 100. Yılı Kutlu Olsun”

19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı’nın 100. Yılı dolayısıyla bir mesaj yayımlayan Kayseri Sanayi Odası (KAYSO) Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Büyüksimitci, “Mustafa Kemal Atatürk’ün Samsun’a çıkarak bağımsızlık ve özgürlük meşalesini yakmasının 100. Yıldönümü kutlu olsun” dedi.

Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün 19 Mayıs gününü gençlere armağan etmesinin ayrı bir anlamı olduğunu belirten Başkan Büyüksimitci, mesajında şu duygulara yer verdi:

O'nun gençlere duyduğu güveni, inancı bizlerde aynen taşıyoruz. İnanıyorum ki, fırsat buldukları ölçüde ve kendilerine olan toplumsal güveni fark ettikleri takdirde, bizim gençliğimizin başaramayacağı hiçbir şey yoktur. Yeter ki gençlerimize bu güveni hissettirelim ve onların önünü açalım.Türkiye’nin ve insanlarımızın layık oldukları mutlu, müreffeh ve güçlü bir ülkeye kavuşmamız da gençliğimizle olacaktır.

Bu duygu ve düşüncelerle, Büyük Atatürk’ün, mukaddes vatanımızın bölünmez bütünlüğü yolunda, kurtuluş mücadelesini başlattığı bu anlamlı günün yıldönümünde, bütün vatandaşlarımızın ve gençlerimizin bayramını kutluyor, gazilerimizi ve şehitlerimizi şükranla, minnetle ve rahmetle anıyorum”

Diğer Haberler