KİM BU KAYSERİLİ HAİNLER ?

 Hes Kablo Kayserispor'da yeni transfer edilen futbolculara Fenerbahçe kupa maçı öncesi  lisans çıkarılamaması ile ilgili olarak kulüp başkağ  Berna Gözbaşı, oldukça sert açıklamalarda bulundu. Hes Kablo Kayserispor Başkanı Berna Gözbaşı, lisans çıkarmamaları için uğraş verildiğini iddia ederek, "Kayserili hainler" sözlerini sarf ederek, önemli bir suçlamaya imza attı

Fenerbahçe ile oynanan Ziraat Türkiye Kupası Son 16 tur ilk maçı sonrasında  kadın başkan  Berna Gözbaşı, "Lisans işlemlerini bitirmememiz için uğıraştılar. Bunların kim olduğunu lisans işlemlerini bitirdikten sonra açıklayacağım. Hainlik hikayelerini açıklayacağım. Eskiden kalan, zamanında yapılmayan ödemeler, ayağına bir iki kere top değmemiş adamları gönderip böyle başımıza bela oluyorlar" dedi.
Kayserispor Başkanı Berna  Gözbaşı  maç sonrası yaptığı açıklamada  "Dün akşama kadar bir şey yokken, akşam 6'da bir anda bir operasyon yapıldı. Ama yarın çözüyoruz sıkıntı yok. Buraya kadar getirdikten sonra biz o parayı öderiz, kimse de Kayserispor'a operasyon çekemez"  sözlerini sarfetti.
Başkan Gözbaşı, 0-0 bitenF enerbahçe maçı ile ilgili olarak da "Oyuncularımızı ve teknik heyetimizi mücadelelerinden dolayı tebrik ediyorum. Ama gerçek takımı hala göremiyorsunuz. İnşallah böyle devam ederiz. Bizim için ligde kalmak çok önemli. Hedefimiz Kayserispor'u kümede tutmak" diye konuştu.

e sederek

Diğer Haberler