KTB Başkanı Bağlamış, Karpuzatan'da koronavirüs denetimlerine katıldı

Kayseri Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Recep Bağlamış, Karpuzatan bölgesindeki esnafları ziyaret etti. Borsa  olarak pandemi sürecinde kurallara uyma noktasında kolluk kuvvetleriyle  birlikte  denetimler  gerçekleştiren Başkan Bağlamış, esnafların sosyal mesafe ve maske kurallarına uyduğunu belirtti.

Karpuzatan bölgesi esnafını tek tek gezen Başkan Recep Bağlamış "İnşaallah hep birlikte mücadelemize devam ederek bu sıkıntıyı atlatacağız" diyerek şunları söyledi; "İçişleri Bakanlığımızın genelgesiyle Kayseri Valiliğimizin görevlendirmesiyle Karpuzatan bölgesini Covid 19’la mücadele tedbirleri kapsamında kontrole çıktık. Özellikle Tarım İl Müdürlüğü yetkililerimize Karpuzatan bölgemizin girişinde aldıkları tedbirler kapsamında teşekkür ederim. Tüm üreticilerimizi dolaştık kendileri Covid 19’la ilgili bütün tedbirleri almış durumdalar. Özellikle işyerlerine girişlerde ateş ölçümü ve maske kontrolü yapılıyor. Bugün yapmış olduğumuz denetim bizleri  çok mutlu etti gördük ki işletmelerimiz ve çalışanlarımız duyarlı bir şekilde çalışmaktadırlar. Biz de bu süreçle ilgili önümüzdeki dönem de  Ticaret Borsası olarak tedbir anlamında ne gerekiyorsa yapacağız. Sürecin başlangıcından itibaren borsa olarak esnaflarımıza gerekli bilgi  maske ve dezenfektan desteklerini de sürdüreceğiz."

Başkan Bağlamış ve beraberindekiler daha sonra tek tek esnafları  gezerek gerekli kontrolleri yaptılar. Esnaflarla sohbet eden Başkan Bağlamış çalışmalar hakkında bilgiler aldı.

Diğer Haberler