PINARBAŞI CUMHUR İTTİFAKI ANKARA'YA ÇIKARMA YAPTI

Pınarbaşı Belediye Başkan Yardımcısı Süleyman Sahan, MHP Pınarbaşı İlçe Başkanı Onur Özkan, Ak Parti Pınarbaşı İlçe Başkanı Türkay Kara ile AK Parti Pınarbaşı SKM Başkanı Ali Fuat Tatlı geçtiğimiz gün Ankara'ya çıkarma yaptı. Ankara'da Kayseri Milletvekillerini ziyaret eden heyet, Pınarbaşılılar için müjdeli haberlerle döndü. Heyet, Pınarbaşı İlçesindeki KYK yurdunun kapatılmayacağını, Doğalgaz çalışmalarında önemli gelişmeler kaydedildiğini, ayrıca ilçeye 1 adet çöp kamyonu,1 adet hafriyat kamyonu ve 1 adette kepçe sözü aldıklarını bildirdi.

Pınarbaşı Cumhur İttifakı Ankara'ya çıkarma yaptı. Pınarbaşı İlçesinin sorunlarını Kayseri Milletvekillerine aktaran heyet, Ankara'dan müjdeli haberlerle döndü. Pınarbaşı Belediye Başkan Yardımcısı Süleyman Sahan, MHP Pınarbaşı İlçe Başkanı Onur Özkan, Ak Parti Pınarbaşı İlçe Başkanı Türkay Kara ile AK Parti Pınarbaşı SKM Başkanı Ali Fuat Tatlı, Ankara ziyaretinde Ak Parti Yerel Yönetimlerden sorumlu Genel Başkan Yardımcısı ve Kayseri Milletvekili Mehmet Özhaseki'yi, Ekonomi eski Bakanı, Sanayi ve Ticaret Enerji komisyon Başkanı ve Kayseri milletvekili Mustafa Elitaş'ı, Enerji ve Tabii kaynaklar eski Bakanı ve Kayseri  milletvekili Taner Yıldız'ı, Ak Parti Kayseri milletvekili Hülya Nergis  Atçı'yı ve MHP Kayseri milletvekili İsmail Özdemir'i ayrı ayrı ziyaret etti. Heyet ziyaretlerde Pınarbaşı İlçesinin sorunları ile ilgili milletvekilleri ile istişarelerde bulundu.

               Pınarbaşı Belediye Başkan Yardımcısı Süleyman Sahan,yaptığı açıklamada geçtiğimiz gün Pınarbaşı Cumhur İttifakı olarak Ankara'ya  çıkarma yaptık. Burada Kayseri Milletvekillerimizle görüşerek ilçemizin sorunlarını aktarıp istişarede bulunduk. Milletvekillerimiz heyetimize ilçemizde bulunan KYK yurdunun kapatılmayacağını faaliyetlerine devam edeceğini Pınarbaşılıların ve öğrencilerin tedirgin olmaması hususunda görüşlerini dile getirdi.  Milletvekillerimiz ayrıca ilçemizde bulunan çiftçilerimizin afetler sebebiyle yaşadığı sorunların giderilmesi için de gerekli çalışmaların yapıldığını,yeni düzenlemelerinde  önümüzdeki günlerde hayata geçirileceğini kaydetti. Doğalgaz konusunda da önemli gelişmelerin olduğunu belirten Başkan yardımcısı Süleyman Sahan, İlçemizin en önemli projelerinden biri olan Doğalgaz konusu ile ilgili de sayın milletvekillerimizle istişarede bulunduk. İnşallah İlçemiz kısa süre içerisinde Doğalgaz'a kavuşacak dedi.  

               Pınarbaşı Belediye Başkan Yardımcısı Süleyman Sahan, Allah'ın izniyle Ankara'dan elimiz boş dönmedik. Çevre ve şehircilik eski Bakanımız Sayın Mehmet Özhaseki ve Önceki dönem Ekonomi Bakanımız Mustafa Elitaş' ın desteği  ile Pınarbaşı Belediyemizin ihtiyacı olan bir adet Çöp kamyonu, bir adet Hafriyat Kamyonu ve bir adette Kepçe Belediyemiz araç parkına kazandırılmıştır. bu araçlar ileriki günlerde ilçemize getirilerek halkın hizmetine sunulacaktır. Ben, İlçemizin kalkınmasına katkıda bulunan ve emeği geçen Cumhur ittifakı heyetine, önceki dönem bakanlarımız sayın Özhaseki'ye, sayın Elitaş'a, sayın Yıldız'a ve Kayseri milletvekillerimiz İsmail Özdemir ve Hülya Nergis Atçı'ya teşekkür ediyorum. Her şey Pınarbaşı ve Pınarbaşılılar için dedi.

Diğer Haberler