SP Melikgazi Teşkilatı, mahalle başkanları toplantısı gerçekleştirdi

Saadet Partisi Melikgazi İlçe Başkanlığı mahalle başkanları toplantısı düzenledi.

Melikgazi Belediyesi tiyatro salonunda gerçekleştirilen toplantıya Saadet Partisi Genel Başkan Yardımcısı Yusuf Sunar, İl Başkanı Baki Coşkun, Saadet Partisi Melikgazi İlçe Başkanı Sinan Aktaş, ilçe yönetim kurulu üyeleri ve mahalle başkanları katıldı.

58 mahalle başkanın hazır bulunduğu toplantıya ev sahipliği yapan Saadet Partisi Melikgazi İlçe Başkanı Sinan Aktaş yaptığı açıklamada “Yaptığımız çalışmalarla her haneye sesimizi ulaştıracağız“ ifadesini kullandı.

Aktaş; "Bugün icra ettiğimiz toplantıyla 58 mahalle başkanımıza yönelik eğitim ve yapılması gerekenler aktarılmış oldu. Sesimizi ve davamızı en uç nokta olan haneye yaymak amaçlı 58 mahalle başkanlığımızla birlikte çalışmalarımıza ara vermeden devam ediyoruz. Mahallelerimizin sorunlarını problemlerini yerinde tespit edecek, partimizin fikir düşünce ve projelerini insanlara en iyi şekilde ulaştıracak olan Mahalle başkanlarımızı gerekli donanıma ulaştırmak amaçlı Genel başkan yardımcımız sayın Yusuf Sunar bey  bu toplantıyla Mahalle başkanlarımızın yetkinliğini arttırmış oldu. Mahalle başkanlarımıza yönelik çalışmalarımız bundan sonrada farklı platformlarda devam edecek.” dedi.

Diğer Haberler