“TERÖRİSTLERİ İŞTEN ÇIKARDIK”

Van Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri iken terör örgütüyle iltisakı nedeniyle işten çıkarmalar hakkında açıklamalarda bulundu.

Başkan Mustafa Yalçın, basın mensupları ile gerçekleştirilen Ali Dağı'nda fidan dikimi etkinliğinde seçim döneminde bir televizyon kanalında yaptığı "Teröristleri işten çıkardım" şeklindeki açıklamasının terör örgütü yandaşlarınca propaganda malzemesi yapılmasının ardından aşağıdaki açıklamayı yaptı :

"KASKİ’de Genel Müdürlük, Kayseri Büyükşehir Belediyesi'nde Genel Sekreterlik, Van Büyükşehir Belediyesi'nde Genel Sekreterlik yaptım. Şimdi de Talas Belediye Başkanıyım. Benim kitabımda çalışmayan adama maaş vermek yok. Van’da göreve başladığımda tüm personelle toplantı yaptım ve dedim ki, “Arkadaşlar, işe hangi dönemde girdiğiniz benim için önemli değil, önemli olan çalışmanız ve devlete, ailenize ve Van’a borcunuzu ödemeniz. Ben sizin orkestra şefinizim.” Tüm personel alkışladı. İşe gelen adamla benim bir derdim olamaz. Benim derdim işe gelmeden hatta Van’da bile bulunmadan devletten maaş alan adamla. Onu da keyifle zevkle işinden ayırdık hortumunu kestik. Ben bunu dediğim halde şimdi başka illerde işçi çıkaranlara karşılık olarak işte ‘Onlar yaptı bizde yapıyoruz’a cevaben ‘montaj’ çalışmaları yapmışlar. Ben Van’daki personeli işten atarken 'Suçsuz personeli attık ve keyif aldık'a getirmeye çalışıyorlar. Bu durum bu günlerde belli mihrakların desteklediği televizyonlar ve sosyal medya tarafından gündeme getiriliyor. Terörist zihniyettiler de bunları beğeniyorlar. Olağanüstü Hal Komisyonu’ndan gelen listede, emniyet ve istihbaratın terörle iltisaklı olanlar listesinde ve maaş aldığı halde belediyede hatta Van’da bile bulunmayanların listesinde olanların işine son verdim. Bundan da keyif aldım, böyle bir şeyle yeniden karşılaşsam aynısını yaparım. Ama beni asıl onurlandıran hiç bir yerinde rozetlerini dahi bulamadığımız Şanlı Türk Bayrağı ve Atatürk Posteri’nin olmadığı ortama girip önce şehrin her bir yanını Türk Bayrağı ile donatıp sonrasında da VAN şehrine yaptığımız efsanevi yatırım ve çalışmalardır. 1000 km. asfalt, Arıtma Tesisi, Canlı Hayvan Pazarı, Kent Müzesi, Kent Meydanı, 2 Nisan Caddesi, İlçe Yatırımları ve buna benzer çalışmalar... Bu halkın halkın vergileriyle toplanan paradan haketmeden maaş alıp keyifle teröristlik yapmaya kimsenin yetkisi ve hakkı yoktur. Servis edilen görüntüler tamamen montajdır. Devletimizin bekası ve halka hizmet en önemli hedefimizdir.”

Diğer Haberler