Ülkü Ocakları Tomarza İlçe Başkanlığı yeni hizmet binası açıldı

Ülkü Ocakları Tomarza İlçe Başkanlığı yeni hizmet binasının açılışı gerçekleştirildi. Yeni hizmet binasının açılışı yapılan duaların ardından Ülkü Ocakları Kayseri İl Başkanı Ali Çelik’in kurdele kesmesi ile gerçekleştirildi.

Ülkü Ocakları Tomarza İlçe Başkanlığı yeni hizmet binasının açılışı dualarla yapıldı. Yeni hizmet binasının açılışına Ülkü Ocakları Kayseri İl Başkanı Ali Çelik, Milliyetçi Hareket Partisi Tomarza İlçe Başkanı Halil İbrahim Özcan, Tomarza Belediye Başkanı Davut Şahin ve partililer katıldı. Açılışta konuşma yapan Başkan Çelik; “Yeni hizmet binamız Ülkü Ocakları’na gönül vermiş her bir Türk gencine hayırlar getirsin. Liderimiz Devlet Bahçeli Beyefendi ve Ülkü Ocakları Genel Başkanı Ahmet Yiğit Yıldırım Beyefendinin emrinde ilim ve millete hizmet için çalışmalar devam edecek. Bu bağlamda yeni hizmet binası ile Ülkü Ocakları Tomarza İlçe Başkanlığımızın daha güzel hizmetler yapacağına inanıyoruz” dedi.

Ülkü Ocakları Tomarza İlçe Başkanı Mehmet Şahin ise; “Yeni hizmet binamızın açılışını gerçekleştirdik. Ülkü Ocakları Kayseri İl Başkanımız Ali Çelik, Milliyetçi Hareket Partisi Tomarza İlçe Başkanı Halil İbrahim Özcan, Tomarza Belediye Başkanı Davut Şahin’e katılımlarından dolayı teşekkür ederim. Bundan sonraki süreçte Türk Milleti için daha çok çalışacağız” şeklinde konuştu.

Diğer Haberler