Ülkü Ocakları’ndan ‘İzmir Marşı’ açıklaması

Ülkü Ocakları Kayseri Başkanı Ali Çelik, şenlikte İzmir Marşı’nı okumasının nedense muhalif cephenin bir anda dikkatini çektiğini söyledi. 
 
Erciyes Üniversite (ERÜ) tarafından düzenlenen Bahar Şenliklerinde öğrencilerin hep bir ağızdan İzmir Marşı’nı okuması sosyal medyada paylaşılmış ve tartışmalar da beraberinde gelmişti. Muhalefetin, öğrencilerin İzmir Marşını seslendirmesini iktidara mesaj gibi yorumlaması, Cumhur İttifakı bileşenleri tarafından karşılık buldu. Bir programda yöneltilen soru üzerine AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki “Buradan kimseye ekmek çıkmaz” demişti. 
 
Ülkü Ocakları Kayseri İl Başkanı Ali Çelik de konuyla ilgili bugün basın toplantısı düzenledi. Öğrencilerin söylediği İzmir Marşı’nın sosyal medyada gündem olduğunu anımsatan Çelik, “Geçtiğimiz hafta Erciyes Üniversitesi tarafından düzenlenen bahar şenliklerinde çekilen ve sosyal medyada gündem olan videoda binlerce genç hep bir ağızdan “Yaşa Mustafa Kemal Paşa Yaşa” demektedir. Milli ve manevi değerlerine bağlı bugüne kadar terör örgütü ve destekçilerine geçit vermemiş ve vermeyecek olan Erciyes Üniversitesi öğrencilerinin Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü anması nedense bir anda özellikle muhalif cephenin dikkatini çekmiş, duymayan kulakları duymuş, yaşarmayan gözleri yaşarmıştır. FETÖ’cülere bilcümle teröristlere umut dağıtanlar, şunu iyi bilmelidir ki Erciyes Üniversitesi öğrencileri her yıl on binlerce bir araya gelerek Çanakkale şehitlerini anmakta Sarıkamış şehitleri için yürüyüş yapmaktadır. Bugün milli şuurunu diri tutan Erciyes Üniversitesi’nin yiğit bozkurtlarını ve kıymetli öğrencilerini siyasi rant aracı olarak kullanmalarına kesinlikle müsaade etmeyeceğiz. Erciyes Üniversitesi öğrencilerinden etkilenerek Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü hatırlamalarını sağlayan öğrenci kardeşlerime teşekkür ediyorum” diyerek konuştu

Diğer Haberler