YRP’li Önder Narin:” Kayseri halkıyla birlikte SMA’lı kardeşimizin hayrına vesile olalım”

Yeniden Refah Partisi Kayseri İl Başkanı Önder Narin, SMA hastası olan Melih Eymen’e destek mesajı verdi. Küçük Melih’in ailesi ile görüşen Narin, küçük büyük demeden yardım edilmesi gerektiğini vurguladı.
 
Kayseri’de SMA hastası iki çocuktan biri olan Melih Eymen için ailesi yardım kampanyası yürütüyor. Cumhuriyet Meydanı’nda Valilik izniyle yürütülen kampanyaya YRP’li Önder Narin de destek oldu. Narin, küçük Eymen’in ailesiyle görüşerek yardıma katkı sağlayacağını söyledi. Narin aynı zamanda, Kayseri halkının manevi ruhunun bilincinde olduklarını belirterek, “Yavrumuzu şifaya kavuşturmak için, İslam alemi ve Kayseri halkı olarak elimizden geleni yapacağız. Kayseri halkının manevi ruhunu bildiğimiz için hepimiz birlik olup bir, beş demeden yardımcı olmamız gerekiyor. Bir an önce tedavisini yaptırıp hepimizin bu hayırda bir pay sahibi olmamız lazım. Valilik hesabında ibanları varmış, biz güvenle yardımımızı yaptık. Halkımıza da burada Kayseri gibi bir yerde bir çocuğu kurtarabiliyorsak yastığa rahat yatmamıza neden olacaktır. Biz bu yardımı yapamıyorsak biz Kayseri olarak kendimizden, siyasiler belediye başkanları valiler her makam olarak utanmamız gerek. Bunun için hep birlikte toplanıp bu çocuğumuzu sağlığına kavuşturmak için gece gündüz elimizden geleni yapalım diye buradan çağrı yapıyorum” dedi.
‘PARTİ AYIRT ETMEDEN DESTEK VERELİM’
Yeniden Refah Partisi teşkilatı olarak destekte bulunacaklarını belirten Narin, Türkiye teşkilatlarına da bu yardımı yayacaklarını dile getirdi. Narin,” Bütün Türkiye teşkilatlarına da bunu yayacağız ve inşallah Melih kardeşimizi sağlığına kavuşturmak için öncü olacağız. Sizlere de parti ayırt etmeden Kayseri halkı olarak çocuğumuza destek vermenizi bekliyoruz. Bunu siyasi olarak düşünmeyelim bütün kardeşlerimizi bekliyoruz desteğe. İnşallah en kısa sürede kardeşimizi sağlıklı şekilde görmek dileğiyle” şeklinde konuştu.

Diğer Haberler