BAL ve amatör liglerde müsabakalar seyircisiz oynanacak

Kayseri Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Musa Soykarcı yaptığı yazılı açıklama ile Bölgesel Amatör Lig, Süper Amatör Lig ve Amatör lig müsabakalarının seyircisiz olarak oynanacağını kaydetti.

Soykarcı açıklamasında şu ifadeleri kullandı;

"Yeni tip koronavirüs tedbirleri ile ilgili toplanan TFF yönetim kurulu Amatör futbolla ilgili aşağıdaki kararları almıştır.

1-Bölgesel Amatör lig müsabakaları statüde belirtilen haliyle oynamaya devam edilecektir. Bu müsabakalar seyircisiz oynayacak olup , tribünlere kesinlikle seyirci alınmayacaktır.Her iki takımın en fazla 15 yönetici ile 18’e yazılmayan 5 yedek futbolcusu tribünlere alınacaktır.

2-İllerimizde büyükler kategorisinde yerel olarak oynanan Süper Amatör, 1 ve 2. Amatör ligler ile U-19-1 ve U-19-2 Amatör ligler oynamaya devam edecek olup bu müsabakalar seyircisiz oynayacaktır..Bu müsabakalara  kaç yönetici gireceği Futbol il temsilcilikleri tarafından belirnecektir.

3-İlimizde U-17. U-16  U-15.  U-14.  U-13.  U-12.  ve U-11 kategorilerinde alt yapı sliglerinin tamamında yerel müsabakalar oynanmayacaktır.

4- U-19, U-17. U-16  U-15 ve  U-14 kategorilerinde Türkiye Şampiyonası  bu sezon yapılmayacaktır. Deplasmanlı olarak oynanacak olan U-14 ve U-13 Alt yapı gelişim ligleri bu sezon oynanmayacaktır.

5-Yukarıda belirtilen kararlar 14 Mart 2020 tarihinden geçerli olmak üzere uygulanacak olup ileriki tarihlerde yeni bir gelişme olduğu takdirde sizlerle paylaşılacaktır."

Diğer Haberler