
PINARBAŞI'NA DEV TESİS YAPILACAK
Pınarbaşı ilçe ziyareti sırasında 163 dönüm üzerinde Türkiye’de ilk defa uygulanacak olan projenin hayata geçirileceği sahayı gezen Vali Günaydın, uygulanacak proje hakkında bilgi verdi.
Vali Şehmus Günaydın proje hakkında şunları ifade etti, “ Bugün burada, 163 dönüm üzerinde Türkiye de ilk defa uygulanacak projenin uygulanacağı sahada çalışma yapıyoruz. Arkadaşlarımızla beraber sahayı geziyoruz. Büroda özellikle emniyet ve asayiş yönünden hizmetlerin daha etkin ve verimli sunulabilmesi için yapılacak düzenlemeler, vergi kontrolleri açısından yapılacak düzenlemeler ve gümrük kontrolleri açısından yapılacak düzenlemelerle ilgili arkadaşlarımız güzel bir çalışma yaptı. Biz tabi ki vatandaşlarımızın huzur ve güvenliği için çalışma arkadaşlarımızın da daha etkin ve verimli çalışabilmesi için bu projeyi hızlı bir şekilde kısa bir sürede hayata geçirmeyi planlıyoruz.” Dedi.
Türkiye de ilk defa uygulanacak proje ile tırların X-RAY cihazıyla kontrolü olayını gerçekleştirmek istediklerini ifade eden Vali Günaydın sözlerini şöyle sürdürdü, “Bugün özellikle gümrük teşkilatımız gümrük kapılarında uygulama yapıyor. Türkiye de ilk defa gümrük kapıları dışında böyle bir alanda da tırların kontrolü gerçekleşmiş olacak. Bu hem ülkemizin güvenliği açısından hem tırların daha etkin kontrolü için son derece önemli. İlgili kurumlarımızla görüşmelerimiz devam ediyor. Çok kısa bir süre içerisinde inşallah Kayserimize Türkiye’ye örnek olacak çalışmayı hep beraber kazandıracağız.” diye konuştu.
Yazarlar
- 01KAYSERİ’DE SWİNGER(eş değiştirme) OPERASYONU
- 02SADIK YAKUT'A YENİ GÖREV!
- 03Nöbetçi noter geliyor
- 04Cumhuriyet Meydanı'nda Suriyeli Gerilimi
- 05YENİ PARTİ İÇİN BAĞDA TOPLANTI !
- 06Ünlü iş adamı öldürüldü
- 07Kayseri Büyükşehir Belediyesinin yeni meclisindeki üye dağılımı belirlendi
- 08ORUÇ TUTAMAYAN NE KADAR FİDYE VERECEK?
- 09BOYDAK HOLDİNGİN 3 ŞİRKETİ HALKA ARZ
- 10PINARBAŞI'NA DEV TESİS YAPILACAK
- 11Kayseri'de iğrenç olay; 14 yaşındaki kıza cinsel istismardan 2 tutuklama
- 12Gün olur, asra bedel...
- 13Mahalleli Suriyelilere karşı sokağa döküldü
- 14Son dakika... Cumhur İttifakı belediye meclis üye adayları belli oldu
- 15Millet İttifakının Büyükşehir adayı Dursun Ataş oldu
- 01Kayseri’de yurtlar tamamen doldu
- 02Deprem sırasında panikle 3’üncü kattan atlayan kadın yaşadıklarını anlattı
- 03Okuldan bilgisayar çalan hırsız yakalandı
- 04Raporlu ilaçları hastadan habersiz temin eden eczacının yargılanmasına başlandı
- 05Japonya Uluslararası Acil Yardım Ekibi, ülkelerine dönmeden Kayseri'yi ziyaret etti
- 06Vali Çiçek’ten Başkan Büyükkılıç’a ve Kayserililere teşekkür
- 07Büyükşehir, Hatay'a zabıta gönderdi
- 08Başkan Büyükkılıç, Gaziantep’te incelemelerde bulundu
- 09Depremde hayatını kaybedenlerin sayısı 35 bin 418’e yükseldi
- 10Büyükşehir, Deprem Bölgesinde temizlik çalışmalarına devam ediyor
- 11MSÜ ve e-YDS İngilizce sınavları ertelendi
- 12Büyük acı! Depremde yaşamını yitiren anne-oğul aynı tabutta
- 13Uyuşturucu madde operasyonunda 2 kişi yakalandı
- 14Kara avcılığı ülke genelinde durduruldu
- 15Kayseri Büyükşehir'den 'Deprem' istismarıyla dolandırıcılık uyarısı