EROL BEDİR : '' AMAsız, ANCAKsız DESTEK''

Kayseri'de yaşayan veya ilimiz dışında ikamet etse de KAYSERİ'YLE gönül bağını devam ettiren değerli Hemşerilerimiz;

Bildiğiniz üzere, şehrimizin kendi adını taşıyan en önemli markası olan ''KAYSERİSPOR''umuz her 3-4 yılda bir maddi ve sportif açıdan sıkıntılar yaşamakta ve moral-motivasyonun kaybolmasıyla birlikte yönetimsel problemlerde kendiliğinden oluşmaktadır. 2019-2020 sezonu da işte bunlardan birtanesidir. Ancak 2016-2017 sezonunda yaşanan ve bu yılki sıkıntılarla kıyaslanamayacak  şekilde büyük ve üstesinden gelinmesi imkansız gibi gözüken maddi problemlerle dağılmış-yok olmuş bir takımın, hemde devre arasında atağa  kaldırılma ihtimali düşünüldüğünde, bugünün şartlarının çok daha iyi olduğunu söylemek abartı olmayacaktır.

Şöyle ki ;

Halen kadromuzda sakatlık ve cezaları bitmiş iyi düzeyde 12 yabancı, 12 yerli A Takım oyuncusu ve gençlerle birlikte 28-30 kişilik bir futbolcu grubu mevcuttur. Ekonomik sıkıntılar vardır, ancak bu problemler hemen her takımda olduğu gibi 2017 şartlarına göre ise daha iyi durumdadır.En azından transferler yapılmış, lisanslar çıkarılmış, oyuncuların peşinatları ödenmiş, Ziraat Bankası ile yapılan yapılandırma ile birlikte, ilk 1-2 aylık dış kaynak ihtiyacından sonra belirli rahatlama şartları da sağlanmıştır.  Daha oynanacak 25 maçve talip olunan 75 puan mevcuttur. Bu durumda, disiplinli ve konuları sıkı şekilde takip eden bir yönetim anlayışı, oyuncuların haklarının ya zamanında verilmesi veya aksaklıklar izah edilerek takım motivasyonunun sağlanması gerekmektedir. Ve yine futbolcularıyla kenetlenmiş ve başaracağına inanılan bir teknik heyet sıkıntıların aşılmasında ön şart olacaktır. Tabi ki kesin başarının olmazsa olmaz şartı ise taraftar desteğidir.

Görevde bulunduğum 3 yıl içerisinde, en sıkıntılı günlerimde beni ve takımımızı ayakta tutan güç; KAPALI KALE önderliğinde ki büyük KAYSERİSPOR TARAFTARININ desteği idi. Bu desteğin ne anlama geldiğini ancak yaşayanlar bilebilir.

Bugünküsıkıntıları görevde  olduğum dönemde en az 10-15 kez yaşamış ve ağırlıklı olarak şahsi imkanlarını seferber ederek (transferler,lisanslar,tahtanın açılması, ihtarların boşa çıkarılması,FİFA'DAKİ dosyalar, icralar,acil ödemeler,transfer yasağı,antreman veya maça çıkmama vs.) takımımızın daha büyük sıkıntılara uğramamasını temin etmiştim. Ben ve yönetimdeki arkadaşlarım bu gayretleri gösterirken en büyük moral kaynağımızda büyük taraftarımızdı. Yukarıda izah ettiğim üzere mevcut problemler önceden de vardı, şimdi de var, muhtemelen ileride de olacaktır.

Bunları bir kenara bırakıp hep birlikte kenetlenme zamanıdır. Her şahsın gönlünde bir aslan yatar. Başkan, yönetim, teknik direktör tercihlerimiz farklı olabileceği gibi oyuncularla ilgili de ayrı düşüncelere sahip olabiliriz.

Fakat, gün bugün, saat bu saattir!!

Bana da, ilgililere de, taraftara da düşen şey AMAsız, ANCAKsız DESTEK olmaktır. Halen  görevde olan yönetim en iyi yönetim,hoca en iyi hoca, takım en iyi takımdır anlayışının etrafında kenetlenmeliyiz. Yaşadığımız sportif şanssızlıkların da tekrarlanmamasıyla birlikte başaracağımıza inanmalıyız. Düşünce ve eleştirilerimizi yeri-zamanı geldiğinde belirtmeliyiz. Olumsuz düşüncelerimizin bugün dillendirilmesinin KAYSERİSPOR'umuza hiçbir faydası olmadığınıbilmeliyiz.

3 KASIM Pazar günüoynayacağımız FENERBAHÇE maçının yeni ve olumlu bir başlangıçolmasını diliyor bu vesileyle yeni teknik direktörümüz BÜLENT UYGUN'a şehrimize hoşgeldiniz diyorum. SEVGİLERİMLE.

Diğer Haberler