Kayserispor'da çifte transfer!

Kayserispor, geçen sezon Denizlispor'da forma giyen kanat oyuncusu Ziya Alkurt (28) ve Sarıyer'de oynayan stoper Mert Kula'yı (24) transfer etti. Kaptan Umut Bulut’la yeniden 1 yıllık sözleşme yapılırken, geçtiğimiz sezon Ç.Rizespor’da kiralık olarak top koşturan ve oynadığı futbolla parmak ısırtan Boldrin’de yuvaya döndü

2019-2020 sezonu öncesi ilk transferi gerçekleştiren  Kayserispor, sağ kanat ve forvet mevkilerinde oynayan Ziya Alkurt'u ve stoperde oynayan Mert Kula'yı kadrosuna kattı.

Sarı kırmızılı kulüp Ziya Alkurt ile 2 yıl, Mert Kula ile de 3 yıllık sözleşme imzaladı. Kulüpten yapılan açıklamada, "Geçtiğimiz sezonu Denizlispor’da tamamlayan oyuncu Ziya Alkurt’la 2 yıllık sözleşme imzalamıştır. Ayrıca geçen sezonu Sarıyer'de geçiren Mert Kula ile de 3 senelik sözleşme yapıldı. Her iki taraf için de hayırlı olmasını temenni ederiz" ifadeleri kullanıldı.
Öte yandan, sarı kırmızılılar dış transferde geçtiğimiz sezon Kayserispor’da kiralık olarak oynayan Bernard Mensah’ında bonservisini haftalar önce Atletico Madrit’ten almıştı.

Diğer Haberler