KS ŞEYTANIN BACAĞINI KIRDI

 İSTİKBAL Mobilya Kayserispor, dün Fenerbahçe ile oynadığı maçtan 1-0 galip ayrılarak Süper Lig'de 11 maçtır süren 3 puan hasretine son verdi. Süper Lig'in 10'uncu haftasında İstikbal Mobilya Kayserispor, dün ağırladığı Fenerbahçe'yi Umut Bulut'un golüyle 1-0 yendi. Sarı-kırmızılı takım bu sonuçla 2019-2020 sezonunda ligdeki ilk galibiyetini alırken, 11 maçtır süren 3 puan hasreti de sona erdi. Süper Lig'de son olarak geçen sezonun 32'nci haftasında konuk ettiği Kasımpaşa'yı 2-1 mağlup eden Kayserispor, o günden bu yana galibiyet yüzü göremedi.

Fenerbahçe mücadelesini değerlendiren İstikbal Mobilya Kayserispor Sportif Direktörü Bülent Bölükbaşı, "Bizim için çok iyi bir galibiyet oldu. Ligin en dirençli takımına karşı bu galibiyeti almak oyuncuların kendisine gelmesi açısından önemliydi. İnşallah devamını getiririz" dedi.İstikbal Mobilya Kayserispor Teknik Direktörü Bülent Uygun ise, "Kayserispor yönetimi ve taraftarlar olarak sezon başından bu yana istemediğimiz yerlerdeydik. Yönetimimizle birlikte ayağa kalkarak Fenerbahçe'yi yenmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Takım içinde psikolojik yönde sorunlar vardı, son 3 günde bunları çözmeye çalıştık ve bu sonucu aldık. Çok zor bir deplasman olsa da Gençlerbirliği maçında da galibiyet almak istiyoruz" şeklinde konuştu.
Takımı ligde tutmak için gerekli çalışmaları yapacaklarını kaydeden Uygun, "Allah'ın izniyle inşallah Kayserispor tarih yazarak, herkesin 'düştü' dediği takım düşmeyecek. Alabildiğimiz kadar puanları almak istiyoruz. Hedefimiz de ne kadar puan varsa bunun hepsini almaktır" dedi.İstikbal Mobilya Kayserispor Başkanı Hamdi Elcuman ise yaptığı açıklamada, "Bugün ortaya koyduğumuz oyun, takımın inancı, oyuncuların hem bireysel hem de takım olarak gösterdiği performanstan çok memnunum. Biz hem mantalite olarak hem de fiziksel olarak bugüne hazırdık. Ben oyuncularımın hepsini tebrik ediyorum. Fenerbahçe'yi de kutluyorum. Güzel bir mücadele ortaya koydular. Bu galibiyeti çıkışın başlangıcı olarak görüyorum. Bu takımla çok daha iyi yerlere gideceğiz. Sezon başından beri bazı şanssızlıklarımız oldu. Şanssızlıklarımızdan dolayı bulunduğumuz konuma geldik. Bizim takım çok daha iyi yerlere gidecek. Hakemle ilgili de maçı etkileyecek çok ekstrem bir karar görmedim. Ali Koç bey şahsında olmak üzere Fenerbahçe camiasına Aksaray'daki üzücü kaza nedeniyle geçmiş olsun diyorum. Bundan sonra her şey daha güzel olacak" diye konuştu.

Bu galibiyet ile puanını 7'ye çıkaran son sıradaki Kayserispor, ligin 11'inci haftasında deplasmanda bir üst sıradaki Gençlerbirliği ile karşılaşacak.

 

Diğer Haberler