"2021'de temeli atılan okul yerinde sadece çukur var"

CHP İl Başkanı Ümit Özer yaptığı açıklamada 2021 yılında Osmanlı Mahallesi'nde temeli atılan bir okulun bitmesi gerekirken yerinde sadece levha ve çukurun olduğunu söyledi.

Başkan Özer açıklamasında şu ifadeleri kullandı;  "2021 yılında “temelini atıyoruz” diye törenler, programlar düzenlediler. Hatta algı operasyonlarıyla bitmemiş işlerin, bitmiş gibi cakasını dahi cakasını sattılar! Devlet yatırımlarından pay alamayan Kayseri’nin bu yöndeki kanayan yarasını gizlemeye çalışıp, yine hayırseverlerimizin üzerinden havalarını atmaya çalıştılar! Burası Eskişehir Bağları- Osmanlı Mahallesi..

2021’de havasını atıp, temel atma töreni düzenleyip, verdikleri söze göre 26 Ağustos 2022 tarihinde bugün burada bir okulun olması gerekiyor. Ancak tablo bu… İn cin top oynuyor! Elde var sadece şatafatlı bir tören, her zaman olduğu gibi AKP’lilerin havalı naraları, unutulmaya yüz tutmuş, çürümeye terk edilmiş bir tabela ve ne olacağı belirsiz bir çukur! Şimdi buradan bir kez daha soruyoruz, ülkenin bu kadar sorunu, vatandaşın bu kadar ekonomik sıkıntısı varken, yoksulluk, işsizlik, kuyruklar artmışken, eğitimde derslik sıkıntısı yaşanırken, temeli kazılan, ancak yarım kalan, gerisi getirilemeyen onca iş varken önceliğimiz, trilyonların aktarıldığı, yandaşların kollandığı millet bahçeleri mi? Sorunlar çığ gibi büyürken, bu sorunları çözemeyen, vatandaşı her geçen gün karanlığa, çaresizliğe, yokluğa sürükleyen AKP’nin  “cambaza bak” oyunlarının farkındayız. Vatandaşımız da bu oyunun farkında.

Şimdi soruyoruz; gösterişli törenlerle kazılan, ancak gerisi getirilemeyen, kısa bir süre önce de güvenlik için konulan demirlerin de kaldırıldığı bu tabela ve bu hayalet temel ne olacak? AKP’nin hayalet vaatlerini, algı oyunlarını, makyajlı işlerini kamuoyunun takdirine bırakıyoruz. Umutsuzluk yok. Geliyor gelmekte olan." 

Diğer Haberler