"Mecliste terörist ve yandaşları olmamalı diyoruz, ses CHP’den yükseliyor"

MHP Genel Başkan Yardımcısı İsmail Özdemir sosyal medya hesabından CHP'ye tepki gösterdi.

MHP'li Özdemir'in açıklaması şu şekilde;

Mecliste terörist ve yandaşları olmamalı diyoruz, ses CHP’den yükseliyor.

Sınır ötesindeki terör odakları kurutulmalı ve bunun için operasyon yapılmalı diyoruz, itiraz CHP’den kaynaklanıyor.

Milletimizi temsilen bütün siyasi partiler ortaklaşa terörü kınayan bildiriye imza atalım diyoruz, yanaşmayan CHP oluyor.

FETÖ unsurları kamu kurum ve kuruluşlarından temizlenmeli ve mücadele devam etmeli diyoruz, aksi yönde tutum ve tavırlar CHP’den geliyor.

Türkiye Doğu Akdeniz’deki hak ve menfaatlerini koruma kararlılığı göstermeye devam etmeli diyoruz, ülkemizi suçlayan beyanlar CHP’den çıkıyor.

Ez cümle hangi milli mesele varsa, CHP hepsinde milli iradenin ortak tutumunun karşısında oluyor, terör örgütleri ve insanlık düşmanı canilerle sinsilik yaparak aynı safta buluşuyor.

Bu millete yapılan en büyük kötülük PKK’ya alan açmak, FETÖ’ye destek vermek, milli çıkarlarımızın karşısında durmak, memleket hasımlarıyla aynı safta buluşmaktır.

Askerimizi, ordumuzu ve komuta heyetine saldıran CHP, terör örgütünün övgüsüne mazhar oluyor.

Dün şanlı Ordumuza saldıranları savunan CHP yönetimi, bugün aynı saldırganlığı doğrudan en tepeden sürdürmeye koyulmuştur.

Bu partiye oy verenlerin kendince haklı gerekçeleri CHP yönetimi tarafından Türkiye’ye düşmanlık edenlerin emellerine tercih edilmiştir.

CHP’nin muhalifliği Cumhur İttifakı’na karşı değil, Türkiye ve Türk Milleti’ne yöneliktir.

Hüda Par’la Mayıs 2023 seçimlerine kadar imkan buldukları her platformda bir araya gelen, hatta Hüda Par genel başkanını alkış yağmuruna tutan CHP’nin iki yüzlülüğü mide bulandırıcı bir hale gelmiştir.

Siyasi kazanç için henüz seçim tecrübesi dahi yaşamamış küçük partilere vermediğini bırakmayan CHP, seçimlerde Hüda Par kendisiyle beraber hareket etseydi acaba neler verirdi? Yahut bu parti ile daha evvel yürüttükleri pazarlıklarda CHP acaba Hüda Par’a ne teklif etti?

PKK’nın televizyonuna çıkıp Anayasa’nın ilk dört maddesini imkan bulursa değiştirecekleri vaadinde bizzat genel başkan seviyesinde bulunan CHP, bugün yaratmaya çalıştığı sözde algının altında kalmaktan kendisini kurtaramaz.

CHP, 2023 Mayıs seçimlerinde Türk Milleti’nden yediği tokadın acısını terörle mücadele eden kahramanlarımızdan çıkarma eğilimine devam ederse, yerel seçimlerde yiyeceği yeni tokadın hemen ardından bölünme yaşamasının kaçınılmaz olacağı kesinlik kazanacaktır.

CHP’ye gönül vermiş çok sayıdaki ismin, ihanet oyunlarında DEM’lenen tutumlara karşı harekete geçmelerine dair kamuoyuna yansıyan gelişmeler de bunun göstergesidir.

Diğer Haberler