10 yaşındaki çocuğa taciz iddiası

Kayseri’de yabancı uyruklu olduğu iddia edilen bir kişi 10 yaşındaki kız çocuğuna cinsel tacizde bulundu. Mağdur çocuk olayı ailesine anlattıktan sonra aile, polis merkezine giderek şahıstan şikayetçi oldu. Polis ekipleri olayla ilgili çalışma başlattı.

Danışmentgazi Mahallesi Tanyeli Sokakta meydana gelen olayda, 10 yaşında olan E.B markete gittiği sırada bisikletli yabancı uyruklu olduğu iddia edilen şahıs tarafından takip edildi. Marketin önünde bekleyen kişi E.B’yi eve istediğini söyledi. Mağdur E.B’nin durumu kabul etmemesiyle birlikte yabancı uyruklu şahıs E.B’ye cinsel tacizde bulundu. Mağdur çocuk olayı ailesine anlattıktan sonra aile, polis merkezine giderek şahıstan şikayetçi oldu Polis ekipleri E.B’nin ifadesi üzerine güvenlik kamera kayıtlarından bisikletli kişinin videosuna ulaşarak olayla ilgili çalışma başlattı.

‘ŞAHIS BANA DOKUNDU’

E.B polise verdiği ifadede, “19.00 sıralarında evden markete gidip yumurta almak için çıkmıştım. Bisikletimle markete gittim. Yol ayrımında bir şahsın beni bisikletle takip ettiğini fark ettim. Benim yanıma gelerek bana hitaben dikkat et abicim, dikkatli sür diyerek seslendi. Markete kadar beni takip etti. Oda marketten birşey alacak zannettim. Yumurta aldım ve çıktım. Orada bisikletli şahıs bisikletim marketin tam önündeydi. Bana in dedi. Beni bisikletten indirdi. Sonra bu şahıs yanıma gelerek yumurtayı bisikletimin selesinden aldı ve bana seslenerek yumurtaları sen kırarsın ben seni eve götürürüm. dedi. Kabul etmedim. Sonra 2-3 dakika bana dokundu erkek şahıs kaçtı. Market yan tarafında küçük bir alan var bu olay orada yaşandı. Market önünden bayır yukarı yoldan kaçtı. Giderken de hiç bir şey olmamış gibi bana el salladı” dedi.

Diğer Haberler